Víkendový výsledkový servis 30.3. – 7.4. : Kadetky budou hájit druholigovou příslušnost v baráži, starší žáci získali v Krajském přeboru U16 bronz

I přes vzrůstající formu, díky které bojoval kladenský dívčí tým v kategorii U18 do posledního kola o lepší umístění, spadly Cats do baráže o udržení v soutěži. Ani sedm výher děvčatům nezaručilo jistotu setrvání ve třetí nejvyšší lize kadetek. Velkým příslibem jsou však výkony, které tým momentálně předvádí, a tak by do barážových bojů měl vstupovat v mentální i herní pohodě. 

Dívky U18 

Poslední dvojzápas ve skupině o 7. – 12. místo svěřenkyním Tomáše Svobody a Václava Červeného vyšel na jedničku. V domácím prostředí, které stoprocentně využily, kladenské hráčky vyprovodily soupeře z Děčína bez ztráty setu. „ Holky zahrály přesně to, co od nich očekáváme. Bojovný výkon. Bohužel ani 7 výher nestačí na vyhynutí se baráži. Budeme bojovat až do konce a doufám, že se nám podaří udržet soutěž i pro další sezónu,“ řekl po závěru dlouhodobé soutěžní části Václav Červený. 

Kladno – Děčín 3:0, 3:0

Všechny výsledky a závěrečné pořadí naleznete ZDE.

Chlapci U16 

Starší žáky pod vedením Martina Ticháčka čekal finálový turnaj Krajského přeboru v Příbrami. Naděje, kterou Eagles měli před turnajem, bohužel vzala rychle za své. „ Těsná prohra s Příbramí a naše ustrašená hra a prohra 2:0 s Kolínem znamenala, že nemůžeme ukončit sezónu lépe než na třetím místě. Naše hra se sice pořad lepší, ale nevyrovnanost a ,, lajdáctví ” nás hrozně sráží,“ mrzelo po zápasech trenéra Ticháčka s tím, že mu chybí od jeho svěřenců na hřišti i emoce. I přes zklamání ze zmařeného postupu na celorepublikové finále si ale jeho tým v celoroční soutěži vybojoval bronzové medaile. 

Kladno – Příbram A 1:2

Kladno – Kolín 0:2

Kladno – Odolena Voda 2:1

Všechny výsledky a závěrečné pořadí naleznete ZDE

Minivolejbal

Turnaj krajského minivolejbalu byl k vidění v neděli v Kladenské sportovní hale. Nejlepší z celkem 23 týmů byli chlapci z Odolene Vody a děvčata z Příbrami. Kladno vyslalo do nedělních klání celkem deset družstev. Volejbalové naděje měly motivaci o to větší, že předávání cen měl tentokrát kromě kladenských trenérů na starosti nejlepší hráč mužské extraligy Kristaps Platačs.