Ke každému utkání budeme přistupovat tak, jako by to bylo finále, apeluje na zodpovědnost Neves

José Neves, Kladno volejbal cz

Osm nejlepších týmů letošního ročníku ČEZ extraligy vstoupí již zítra do bojů o mistrovský titul. Kdo se bude radovat ze zisku zlatého poháru se veřejnost dozví nejpozději 30. dubna. Kladenští volejbalisté rozehrají rozhodující část sezóny v domácím prostředí. K postupu do semifinálové čtveřice je dělí tři výhry a houževnatý soupeř, kterým se v pátek stala Odolena Voda. Fanoušci tak letos uvidí minimálně o tři středočeské derby více, a i tato skutečnost slibuje velmi bouřlivou a vášnivou diváckou kulisu. 

„ Fanoušky bych moc rád poprosil, aby nám nadále věřili, a ještě více nás podporovali i v nejdůležitější části sezóny. Protože jsou během zápasů naším osmým hráčem a dotlačili nás během roku k mnoha výhrám, a doufám, že to tak bude i v play-off,“ skládá poklonu věrnému publiku nahrávač José Neves. 

I když by letošní výsledky společných zápasů mohly stavět Kladno do role neohrozitelného favorita, jejich průběh mluví jinak. Orli si museli sáhnout opravdu na dno svých sil, aby v obou utkáních uhájili vítězství, v domácím zápase jim pomohla i notná dávka štěstí a bezchybný Imamura. „ Odolena Voda rozhodně není týmem na rozehrání, ale věřím, že se naše kvalita a hlad po dlouho očekávaném úspěchu projeví a dokážeme, že pozice, ze které do play-off vstupujeme, není náhodná,“ přeje si asistent Tomáš Samsely. 

Jednoznačným lídrem osmifinálových zápasů byl v dresu Aera Jan Svoboda. Český reprezentant si připsal za devět setů na své konto 46 bodů, z toho osmkrát bodoval na bloku a pětkrát přímo z podání. Sestava Odoleny Vody je jinak neměnná, zaskočit jsou ale vždy připravení Srb, Hladík nebo Šulc, kteří pomohli v nejednom zápase. 

Orli měli během dvoutýdenní pauzy čas na odpočinek, ale i kvalitní přípravu na vyřazovací část, jelikož jakmile jednou vypukne, kromě taktické přípravy a udržovacích tréninků nebude vzhledem k cestování a dalším nárokům rychlého sledu zápasu na nic jiného čas. Lukáš Čeketa herně pomáhal prvoligovými Bučovicím v semifinále první ligy mužů, a tak lze říci, že celý kádr Arnauda Josseranda je herně připravený do ostře sledovaného derby zasáhnout. 

„Všem, kteří nás podporují, mohu jen poděkovat za skvělou přízeň, kterou nám dáváte. Jste velkou součástí našeho týmu a můžete nám pomoci dosáhnout každého cíle. Letos myslíme na ty nejvyšší příčky a bez vás by to ani nebylo možné,“ vzkazuje nejvíce bodující hráč extraligy Kristaps Platačs.

PROGRAM PLAY-OFF: 

14.3. Kladno, Kladenská sportovní hala, 18 hodin ( čtvrtek )

17.3. Odolena Voda, 15:30 ( neděle, SPORTY TV ) 

20.3. Kladno, Kladenská sportovní hala, 18 hodin ( středa )

23.3. Odolena Voda, 17 hodin ( sobota )

26.3. Kladno, Kladenská sportovní hala, 18 hodin ( úterý )

Program celého play-off a výsledky najdete ZDE.

V návaznosti na play-off se mění cena i distribuce vstupenek:

1) normální vstup play-off – 200,- Kč

2) zlevněný vstup play-off – 100,- Kč

3) vstupenka v hale před utkáním ( divák oblečený v kladenském dresu ) – 50% sleva

4) permanentka pro play-off – 200,- (zaručuje vstup za 50,- Kč, stejně jako permanentka na celou sezónu)

„ Permanentky, které mají fanoušci koupené od začátku sezony, platí normálně dál pořád stejně. Přibývá možnost permanentek na play-off za 200,- Kč, které zajistí divákovi místo v hale. Systém objednávání míst je u nich stejný jako u všech permanentek – nejpozději 24 h před zápasem napsat SMS nebo poslat email s potvrzením účastni na zápase. Ještě bych ráda všem fanouškům připomněla, že když si založí účet na ticketportal, tak můžou mít rezervované vstupenky online – můžou je tam zaplatit, stáhnout a vytisknout a tím pádem nemusí stát frontu u pokladny a pomůže to i nám i jim. Co se týče předprodeje vstupenek, budeme diváky o termínech včas informovat na sociálních sítích i webu klubu,“ vysvětluje nové nastavení výkonná manažerka klubu Anna Earl.