Víkendový výsledkový servis 9.3. – 10.3. : CATS se po roce opět poperou o první ligu

Cats, Kladno volejbal cz

Kladenský tým CATS slaví svůj první dílčí úspěch, když si po roce dvě kola před koncem zajistil účast v baráži o první ligu žen. S náskokem 17 bodů dominoval své druholigové skupině a po právu může mít ty největší ambice v boji o postup do lepší soutěže. 

Chlapci U18

Eagles U18, Kladno volejbal cz

Kladenští kadeti o víkendu odehráli poslední turnaj základní části extraligy U18. Jelikož v první osmičce už bylo před turnajem pořadí týmů jisté, mohli dát trenéři šanci i střídajícím hráčům.  I z toho důvodu chlapci do prvního utkání proti Frýdku-Místku nastoupili velmi nervózně a po celý zápas na soupeře nenašli recept. Green Volley si Kladno držel pod sebou a zaslouženě vyhrál.

Do druhého utkání proti Českým Budějovicím nastoupili Eagles v trochu pozměněné sestavě a utkání bylo vyrovnanější, když ve dvou setech rozhodla koncovka, ve které bohužel udělali pár chyb navíc a stálo je to pak celé utkání.

V neděli dopoledne nastoupili proti SGLD Brno, tým, se kterým se střetnou ve skupině na finálovém turnaji. I z tohoto důvodu Martin Čmeľ vyslal na hřiště nejsilnější sestavu, kterou měl k dispozici. Ta si až na drobné zaváhání ve třetím setu s Brnem poradila. 

Poslední utkání proti Lvům dostali zase šanci i střídající hráči. „ Po spoustě sporných míčů, odpískaných jak jinak než v náš neprospěch utkáni prohráváme taky ve třech setech. Po základní časti jdeme do finálové skupiny ze třetího místa a narazíme na Lvy Praha, Prosek Praha a SGLD Brno,“ okomentoval poslední utkání Čmeľ. 

Kladno – Green Volley Frýdek Místek 0:3

Kladno – České Budějovice 0:3

Kladno – Brno 3:1

Kladno – Lvi Praha 0:3

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

CATS

Cats, Kladno volejbal cz

Kladno vcelku bezproblémově přehrálo Kralupy. Tím všem pronásledovatelům odskočilo na sedmnáctibodový rozdíl a tím splnilo první cíl sezóny, kterým bylo zajištění v účasti baráže o první ligu. 

„ Chci holky moc pochválit za dosavadní výkony a splnění jednoho z cílů. Při pohledu na tabulku to úplně nevypadá, ale průběh sezony a zápasů nebyl vždy jednoduchý. Mám radost, že jsme se s tím společně dokázaly popasovat. Už teď se těšíme na informace, jakým způsobem a s jakými týmy se o první ligu popereme,“ neskrývala spokojenost hrající trenérka Leona Neumannová. 

V posledních dvou kolech soutěže ovšem nechce nic nechat náhodě a chce se svým týmem pracovat na udržení dosavadní formy. Pak budou mít CATS na programu sérii přátelských zápasů s prvoligovými týmy z okolí, které je ještě před baráží prověří. 

Kladno – Kralupy 3:0, 3:1

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U18

Cats U18, Kladno volejbal cz

Kadetky čekal v sobotu veledůležitý dvojzápas s posledními Teplicemi. Cats nepodlehly síle okamžiku a velmi suverénně si zajistily dvě výhry, které jim zaručily jedenáctibodový náskok v tabulce právě před jejich soupeřem. „ Musím holky pochválit. Předvedly vynikající hru. Takticky dodržovaly pokyny a v kritických momentech dokázaly soupeřky přehrávat. Jen tak dál,“ měl důvod k pochvale trenér Václav Červený. 

Kladno – Teplice 3:1, 3:0 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE