Za týden to vypukne! Klíčová část extraligy startuje ve čtvrtek

Kladno volejbal cz, Extraliga muži 2023-2024

Kladenští volejbalisté již příští čtvrtek 14.3. rozehrají čtvrtfinále play-off ČEZ extraligy. Soupeře budou znát nejdříve zítra, kdy se odehrají druhé zápasy předkola vyřazovací části letošní sezóny. Orli nadělili svému klubu k dvacátým narozeninám extraligové stříbro ze základní části soutěže a s pokorou vstupují do bojů o medaile. Klub pro play-off také rozšiřuje nabídku možností, jak si zajistit na exponovaná utkání včas a výhodněji vstupenky. 

„ Chtěli jsme o našem umístění rozhodnout v našich utkáních a když v závěru přišly výsledky, které jsme si nepřáli, nakonec se rozhodlo bez nás. Druhé místo je výborný výsledek, protože extraliga je neuvěřitelně vyrovnaná. Jediný tým, který je výkonnostně odskočen od většiny, jsou Lvi Praha. Udržet druhé místo za nimi v nebývale silné konkurenci je skvělé a lepší výchozí pozici do play-off jsme si ani nemohli přát. Samozřejmě, ať už na nás z předkola vyjde kdokoli, bude to těžký soupeř, protože se ukázalo, že úroveň extraligy stoupá a budeme se muset velmi pečlivě a zodpovědně připravit. Bylo by škoda naši výchozí pozici nevyužít a nedostat se mezi nejlepší čtyřku. První krok, dlouhodobou část, jsme zvládli skvěle a teď je potřeba to potvrdit,“ vyjádřil svá očekávání prezident klubu Milan Fortuník. 

Na rozdíl od předchozích dvou ročníků, kdy Kladno ve čtvrtfinále vždy narazilo na pozdější finalisty Lvy Praha, má letos tým francouzského olympijského vítěze Josseranda lepší výchozí pozici, i když by bylo velmi neprozíravé možné čtvrtfinálové soupeře brát na lehkou váhu. S bilancí 15 výher a 4 proher by se měli postavit sedmému týmu tabulky, kterým je Odolena Voda. V případě, že by ovšem Aero vypadlo, Kladno by se postavilo vítězi série Volejbal Brno – Black Volley Beskydy. 

„ Po prvním zápase předkola bude naším soupeřem pravděpodobně Odolena Voda. Letos jsme s nimi odehráli dva velmi vyrovnané zápasy a stejný průběh očekávám i teď. Jejich hra se opírá zejména o kvalitní servis a středové hráče,“ analyzuje možného soupeře asistent Tomáš Samsely. 

Kladno volejbal cz, Extraliga muži 2023-2024

PROGRAM PLAY-OFF: 

14.3. Kladno, Kladenská sportovní hala, 18 hodin ( čtvrtek )

17.3. zápas u soupeře ( neděle )

20.3. Kladno, Kladenská sportovní hala, 18 hodin ( středa )

V návaznosti na play-off se mění cena i distribuce vstupenek:

1) normální vstup play-off – 200,- Kč

2) zlevněný vstup play-off – 100,- Kč (studenti, důchodci)

3) vstupenka v předprodeji (v KSH) – 50% sleva

4) vstupenka v hale před utkáním ( divák oblečený v kladenském dresu ) – 50% sleva

5) permanentka pro play-off – 200,- (zaručuje vstup za 50,- Kč, stejně jako permanentka na celou sezónu)

„ Permanentky, které mají fanoušci koupené od začátku sezony, platí normálně dál pořád stejně. Přibývá možnost permanentek na play-off za 200,- Kč, které zajistí divákovi místo v hale. Systém objednávání míst je u nich stejný jako u všech permanentek – nejpozději 24 h před zápasem napsat SMS nebo poslat email s potvrzením účastni na zápase. Ještě bych ráda všem fanouškům připomněla, že když si založí účet na ticketportal, tak můžou mít rezervované vstupenky online – můžou je tam zaplatit, stáhnout a vytisknout a tím pádem nemusí stát frontu u pokladny a pomůže to i nám i jim. Co se týče předprodeje vstupenek, budeme diváky o termínech včas informovat na sociálních sítích i webu klubu,“ vysvětluje nové nastavení výkonná manažerka klubu Anna Earl.