Nabuzené Beskydy prahnou po odvetě

Kladno volejbal cz proti Black Volley Beskydy

Série domácích zápasů týmu Kladno volejbal cz pokračuje sobotní konfrontací s Black Volley Beskydy. Právě s nimi měli Orli poprvé „ namále“ a byli rádi i díky velké porci štěstí za dvoubodovou výhru po nervy drásajícím tiebreaku. Osmý tým ČEZ extraligy se nabudil včerejší jednoznačnou výhrou s přímým konkurentem z Brna a teď před ním stojí výzva v podobě tří těžkých utkání proti Kladnu, Jihostroji a Karlovarsku. 

„ Zápas proti Beskydům bude hlavně o nás, musíme udržet koncentraci především v hlavách, nebude to lehký zapas, ale požene nás hala skvělých fanoušků,“ uznává kvality soupeře Matěj Šálek, libero Orlů. Kladenští volejbalisté se v minulém týdnu radovali z druhé výhry s Karlovarskem v této sezóně, což se rozhodně neděje běžně a je nutné si těchto triumfů cenit. Bylo by ale škoda nechat si utéct zítřejší šanci navýšit bodový náskok před konkurenty z Liberce, Budějovic a Karlovarska, kteří se i s pražskými Lvy utkají mezi sebou. Výsledky těchto dvou utkání hodně napoví. 

Beskydské družstvo před Vánocemi muselo spolknout velmi hořkou pilulku v podobě prohry 1:3 v Příbrami, kterou se snaží bodově dohnat. Tři body ze zápasu s Volejbalem Brno určitě svěřencům Michala Provazníka zvedly náladu. Tým kolem reprezentačního smečaře Jiřího Bendy a úderného univerzála Marka Perryho nestálo hodinové utkání mnoho sil, a i kdyby, na lavičce zůstali tentokrát obvyklé opory jako jsou Mečiar a Sztolarik. 

Zápas 18. kola ČEZ extraligy bude věnovaný dlouhodobé podpoře chovu orlů v ZOO Zájezd, konkrétně ORLA SAVANOVÉHO, jehož klub Kladno volejbal cz adoptoval a dlouhodobě ho finančně podporuje. Zoopark Zájezd je krásná rodinná zoologická zahrada mezi Prahou a Kladnem poblíž Okoře, kde mají návštěvníci možnost vidět zblízka přes 100 druhů zvířat. Během extraligového utkání bude probíhat soutěž o RODINNOU VSTUPENKU DO ZOOPARKU ZÁJEZD

Partnerem zápasu bude letos podruhé společnost MERCH53, značka, které je klub Kladno volejbal cz věrný již devátým rokem. Ryze kladenská společnost, kterou vede bývalý profesionální hokejista Jiří Kameš, se stará zejména o výrobu orlích dresů a jejich speciálních edic a ani u letošní unikátní MOVEMBER kolekce to nebylo jinak. „ Jirka si zaslouží speciální poděkování. Spolupracuje s námi od úplných začátků volejbalu v Kladně a to, že spolu stále jsme, je pro nás nesmírně cenné,“ složil hold dlouholetému partnerovi klubu prezident Fortuník. 

Dneškem také začíná prodej vstupenek na akci 20 LET VOLEJBALU V KLADNĚ, která se koná 3. února 2024 od 20:00 v kině Sokol Kladno. Vstupenky budou tradičně v prodeji v kanceláři klubu i na webu Ticketportal a budou platit i na extraligové utkání s Odolenou Vodou, které bude galavečeru předcházet. „Sezóna 2023-24 je pro A tým dvacátou mezi elitou, chceme Vám poděkovat za podporu, povzbuzování a také pomoc s charitativními akcemi našeho klubu, “ upřesňuje PR manažerka Michaela Doležalová. „Připravili jsme akci 20 LET VOLEJBALU V KLADNĚ, na které chceme společně s Vámi, partnery a sponzory, hráčkami a hráči, stejně jako trenéry volejbalového klubu Kladno volejbal cz oslavit dvacátou sezónu v nejvyšších soutěžích.“

Utkání vysílá v sobotu 20.1. od 18:00 volej.tv. Vstupenky na všechny zápasy extraligy jsou dostupné online v síti Ticketportal.

Nadcházející zápasy A týmu:

25.1., 19. kolo extraligy: Kladno volejbal cz – VK Benátky nad Jizerou

27.1., 20. kolo extraligy: Fatra Zlín – Kladno volejbal cz 

3.2., 21. kolo extraligy: Kladno volejbal cz – Aero Odolena Voda 

10.2., 22. kolo extraligy: VK Lvi Praha – Kladno volejbal cz 

15.2. , 26. kolo extraligy: Volejbal Brno – Kladno volejbal cz

17.2., 23. kolo extraligy: Kladno volejbal cz – SVK Ústí nad Labem 

24.2 – 25.2., Finálový turnaj ČP, Tábor ( bez kladenské účasti )

29.2., 24. kolo extraligy: VK Dukla Liberec – Kladno volejbal cz 

2.3., 25. kolo extraligy: Kladno volejbal cz – TROX Příbram 

PLAY OFF