Víkendový výsledkový servis 13.1. – 14.1. : Kladenské týmy začaly druhou polovinu sezóny nadějně

CATS Kladno volejbal cz

V lednu se opětovně rozehrávají všechny volejbalové soutěže napříč kategoriemi. V kladenských barvách to byli ti nejmladší, kdo se představil po tréninkové pauze, dva ostré zápasy čekaly už i tým CATS. 

CATS 

CATS Kladno volejbal cz

Po vánoční pauze se rozjela i třetí nejvyšší ženská soutěž. Kladenské CATS vycestovaly odehrát zápasy 19. a 20. kola do Liberce, šestého týmu druholigové skupiny A. „ Na první zápas po Novém roce jsme se vydaly do Liberce. Do prvního zápasu jsme nastoupily velmi odhodlaně a zodpovědně jsme plnily všechny pokyny, dařilo se a my dokázaly soupeřky velmi zatlačit servisem a dobře postavenou obranou. Vyhrály jsme 3:0. Ve druhem zapase se nám však nepodařilo nastoupit s takovým nasazením a v začátku druhého setu, jsme nechaly soupeřky rozehrát, získaly větší bodový náskok, který jsme se sice snažily stáhnout, ale koncovka nám utekla stavem 24:26. Pak začaly přicházet častější chyby na přijmu a nedokázaly jsme už tak zatlačit servisem jako v prvním zapase. Tento souboj nakonec skončil naší prohrou 1:3,“ popsala novoroční výkony Tereza Karasová. 

Příští víkend se CATS představí na půdě tradičního rivala z Chabařovic. 

Liberec – Kladno 0:3, 3:1 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U14 A

CATS U14 A, Kladno volejbal cz

Mladší žačky zahájily pouť rokem 2024 turnajem v Mladé Boleslavi. První set úvodního zápasu děvčata lehce prospala, další dvě sady měly ale bojovný průběh a nejmladší CATS předváděly i pohledné volejbalové akce. Ve druhem zapase na favorizované Kralupy byly ale i zlepšené výkony absolutně nedostačující. 

Ve třetím zapase s domácí Mladou Boleslaví tým Ireny Pokorné začal soustředěně, ve druhem setu ovšem vyprodukoval mraky chyb na podaní i v mezihře. Presto se děvčatům podařilo nepříznivý průběh sady ze stavu 7:17 otočit a dovést zapas do vítězného konce. 

Kladno – Brandýs nad Labem 1:2

Kladno – Kralupy 0:2

Kladno – VK Mladá Boleslav 2:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U14 B 

CATS U14 B, Kladno volejbal cz

B tým mladších žaček nastoupil ke dvěma zápasům. V prvním zapase s tabulkově silnějším soupeřem předvedlo družstvo velmi bojovný výkon a soupeřky potrápilo až do samotného konce. V druhém zapase s domácími už sahalo v druhém setu po bodíčku do tabulky, bohužel se ale štěstí naklonilo v samotném závěru na stranu domácích.

Kladno – Brandýs nad Labem 0:2

Kladno – VK Mladá Boleslav 0:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Chlapci U14 čtyřky

EAGLES U14, Kladno volejbal cz

Kladenská sportovní hala v neděli hostila turnaj Krajského přeboru v kategorii U14 – čtyřek. Družstvo Kladno B obsadilo 5. místo a Kladno A 11. místo ze 13 týmů. Kladno B se ve svém projevu i v kvalitě hry od minule hodně zlepšilo, Kladno A předvedlo standartně pěkný bojovný volejbal. „ Jsou mladí a malincí, jejich čas přijde v příští sezóně,“ nabádá k trpělivosti trenérka Kateřina Svobodová.