Víkendový výsledkový servis 25.11. – 26.11. : Spanilá jízda domácím turnajem zajistila kadetům postup

Kladenská U18 se po sérii nemocí a zranění sešla konečně v plné sestavě a na výsledcích to bylo ihned znát. Skvěle se dařilo i jejich mladším kolegům, kteří v Krajském přeboru okupují druhé místo. Pokračuje trápení kadetek, jejichž snaha se bohužel nepromítá do zápasových výsledků a čekají je s největší pravděpodobností souboje o setrvání v soutěži. 

Chlapci U18

Klub Kladno volejbal cz pořádal o víkendu extraligový turnaj druhé výkonnostní skupiny kategorie U18. Domácím tým vedený Martinem Čmeľem prošel pěti zápasy jako nůž máslem a slaví návrat do první skupiny nejvyšší české soutěže kadetů.  „ Ve všech čtyřech utkáních jsme předváděli koncentrovaný výkon, dobrou hru v poli a distribuci nahrávek. Malé zaváhaní přišlo ve třetím setu proti Příbrami, kde jsme si servisem moc nepomáhali a v koncovce kde jsme museli dotahovat nepříznivý stav. Nakonec jsme to trpělivou možná až moc opatrnou hrou otočili a vyhráli 26:24. Jsem moc rád, že se po všech těch nemocech a zraněních vracíme do první skupiny. Pohodlné vedení v setech mi dalo příležitost prostřídat sestavu a příležitost dostal úplně každý z hráčů,“ potěšil pohodový průběh turnaje šéftrenéra chlapecké složky klubu. 

Kladno – Prosek 3:0

Kladno – Příbram 3:0

Kladno – Zlín 3:0

Kladno – Ústí nad Labem 3:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Chlapci U16

Páté kolo Krajského přeboru žáků hostil Komárov. Chlapci se rozehřáli dvěma výhrami nad béčkem Příbrami a Královým Dvorem. Zádrhel nastal až ve třetím utkání proti Kocourům A. „ První set jsme začali velmi nervózně a nevycházelo nám vůbec nic, Kocouři nás doslova rozstříleli. Ale profesorský nástup do druhého setu a náš rozhodně zlepšený a bojovný výkon znamenal obrat, výhru a dělené první místo v tabulce právě s Příbramí,“ těšil závěr turnaje Martina Ticháčka. 

Kladno – Příbram B 2:0

Kladno – Králův Dvůr 2:0

Kladno – Příbram A 2:1 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U18

Kadetky vyrazily odehrát dvojzápas druhé ligy do Chodova. Děvčata čekal soupeř, se kterým bojovaly o lepší umístění na chvostu tabulky. Oba duely svěřenkyně trenérů Svobody a Červeného prohrály, litovat mohou určitě tiebreaku druhého zápasu, který ztratily opravdu až v koncovce. „ Holky se snaží, ale soupeřky dělají miň chyb než naše děvčata. Bohužel jsme spady na poslední místo tabulky. Začínáme bojovat o udržení této soutěže pro další sezónu,“ netěší současný stav Václava Červeného. 

BVC Chodov – Kladno 3:1, 3:2 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U16 A

Třemi zápasy zahájil tým Ireny Pokorné druhou část Krajského přeboru, ve kterém se představily ve druhé skupině. První dva jednoznačně děvčata ovládly, byly lepší ve všech herních činnostech a do utkání tak mohly zasáhnout i hráčky z lavičky. „ V posledním zapase s domácím Mělníkem nám v obou setech utekl začátek po výborném podaní soupeřek. Když jsme si dokázaly přihrát, hrály jsme z obou stran pohledný volejbal plny pěkných výměn. Soupeřky tlačily servisem, bohužel pro nás, celé dva sety a téměř nechybovaly,“ popsala důvody jediné prohry Pokorná. I přes jeden neúspěch jsou ale starší žákyně B v tabulce na druhém místě. 

Kladno – Mělník 0:2

Kladno – Benátky nad Jizerou B 2:0

Kladno – AŠ Mladá Boleslav 2:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U 16 B

Dva zápasy čekaly kladenské straší žákyně v Rakovníku. Druhou část Krajského přeboru děvčata začala dvěma prohrami. „ Bohužel jsme až na jeden set z pěti nepodali dobré výkony, a tak si odvážíme pouze jeden bod. Jako trenér jsem trošku zklamaný, že dobrou hru z tréninků nedokážeme ukázat v zápasech. Pravdou ale je, že holky nemají zatím potřebné zápasové zkušenosti. Budeme dále pilně pracovat a věřím že výsledky se dostaví,“ věří v další zlepšení trenér Petr Vilt. 

Kladno – Kralupy B 1:2

Kladno – VK Rakovník 0:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Nadcházející zápasy:

Eagles Muži B, 2. liga: Příbram, 2.12. 

Eagles U20, extraliga 3. turnaj, 2.12. – 3.12. 

Eagles U16, Český pohár: Nový Jičín, 2.12. – 3.12.

Eagles U14, Krajský přebor: Mělník, 3.12.

CATS Ženy, 2. liga: Kralupy, 2.12. 

CATS U22, 1. liga: Kladno – Žatec, 2.12.  

CATS U20, 2. liga: Kladno – Jirkov, 3.12. 

CATS U18, 2. liga: Kladno – Příbram, 2.12. 

CATS U16 B, Krajský přebor: Rakovník, 26.11. 

CATS U14 A, U14 B, Krajský přebor: Benátky, 3.12.