Víkendový výsledkový servis 18.11. – 19.11. : Eagles U22 stoupají extraligou

Eagles U22, Kladno volejbal cz

Zde dna se odrazil tým U22 a slaví návrat do třetí výkonnostní skupiny. Turnaj minivolejbalu opět ukázal, že kladenský klub je v organizaci velkých akcí bezkonkurenční, navíc když ceny hráčům i hráčkám předával kapitán reprezentace Adam Zajíček. 

Chlapci U22

Eagles U22, Kladno volejbal cz

Nejstarší chlapecká kategorie odehrála o víkendu extraligový turnaj ve skupině D. Cílem bylo v Hradci Králové vyhrát všechny zápasy a vrátit se do lepší výkonnostní skupiny. „ Až na zápas proti Hradci musím kluky pochválit za dobrý výkon jak v obraně na síti, tak kvalitním útokem, který nás ve třech utkáních držel nad soupeřem. Proti Hradci jsme nedokázali přestat dělat nevynucené chyby a tím jsme jim dali velkou šanci, které se chytli, a byli lepším týmem,“ potěšily výsledky trenéra Martina Čmeľa.

Kladno – VK Dukla Liberec 3:0

Kladno – Spartak Velké Meziříčí 3:0

Kladno – Olomouc 3:0

Kladno – TJ Slavia Hradec Králové 0:3 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Druhé kolo Českého poháru kategorie U16 zavedlo tým Martina Ticháčka opět až do Nového Jičína. Před chlapci stálo sedm velmi těžkých zápasů. Jelikož se probojovali do první výkonnostní skupiny.     „ Účast v první osmičce byla bohužel nad naše síly. Nestačili jsem hlavně na přihrávce a podle toho to pak bohužel vypadalo herně a i výsledkově,“ okomentoval věcně turnajové výkony Ticháček. Mladí Eagles vyválčili alespoň jeden bod za tiebreak proti Ostravě, ale i tak je neminul sestup do druhé skupiny. 

Kladno – VSC Zlín 0:2

Kladno – TJ Havlíčkův Brod 0:2

Kladno – VK Brno 0:2

Kladno – TJ Svitavy 0:2

Kladno – VS Ostrava 1:2

Kladno – TJ Sokol Letovice 0:2

Kladno – VK Ostrava 0:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Chlapci U14 

Eagles U14 A, Kladno volejbal cz

Krásná nová hala v Chýni hostila Krajský přebor čtyřek. Kladenští Eagles postavili dva týmy. „ Družstvo A, jinak řečeno mladší, menší předvádí hru plnou pohybu, bojují za jakéhokoliv stavu a žádný míč pro ně není ztracený. Až na jednu výjimku budou v tomto složení hrát i příští rok. Družstvo B, ve složení, ve kterém příští rok přejdou do starších žáků,  hraje laxně, bez nasazení, nedokáže využít své výškové převahy,“ charakterizovala obě skupiny trenérka Kateřina Svobodová. 

Eagles U14 B, Kladno volejbal cz

Tým A i B shodně skončily ve svých tříčlenných skupinách poslední a spadly do bojů o 7. – 9. místo. Nutno ale dodat, že A družstvo mělo k postupu do skupiny o 4. – 6. místo blíž. Eagles se tedy nevyhnuli vzájemnému souboji. V něm bojovnost Áčka po právu zvítězila nad lenivou hrou Béčka 2:1, 16:14. B družstvo nakonec skončilo díky výhře nad Plzní sedmé, Áčko pak osmé. 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

CATS 

CATS, Kladno volejbal cz

Ženy odehrály v nabitém sobotním volejbalovém programu v Kladenské sportovní hale dva jednoznačné zápasy. Dvakrát si hravě poradily s Mnichovým Hradištěm. „ V prvním zápase jsme soupeřky zatlačily servisem a kombinací útoků, které jsme si s větším náskokem bodů mohly vyzkoušet. Ve druhém zápase nás soupeřky trochu překvapily, když jsme je ve třetím setu nechaly rozehrát vlastními chybami na příjmu a útoku. V koncovce jsme se znovu vrátily k naší hře, a nakonec set otočily,“ shrnula průběh obou duelů kapitánka týmu Anita Volfová. 

Po týdenní pauze budou CATS cestovat pro body do nedalekého Mělníka. 

Kladno – Mnichovo Hradiště 3:0, 3:0 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U16 A

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

Český pohár U16 se kladenským děvčatům bohužel nevydařil. „ Holky bych chtěla pochválit za celkem vydařený příjem, ale bohužel jsme nedokázaly skládat v dobře rozehraných setech z hlavního kůlu a neuhrály jsme několik koncovek. Minimálně jsme tlačily i na servisu,“ pojmenovala příčiny neúspěchu trenérka Irena Pokorná. 

Skupiny Českého poháru se v příštím kole již spojují a Cats budou bojovat ve 4. osmičce.  

Kladno – SK Kometa Praha 0:2

Kladno – TJ Kralupy 1:2

Kladno – SK Volejbal Ústí nad Labem 1:2

Kladno – Mikulova A 1:2

Kladno – BVC Chodov 0:2

Kladno – Nymburské BOMBY 0:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Minivolejbal 

Minivolejbal, Kladno volejbal cz

Kladenský klub v pátek 17.11 organizoval v Kladenské sportovní hale první turnaj sezóny ve svazovém modrém minivolejbale. Kladno volejbal cz mělo ve hře 10 kladenských družstev, z čehož tři byly družstva kluků, kteří potvrdili svoji zlepšující se tendenci a umístili se na prvním, třetím a šestém místě. Děvčata bohužel zůstala za očekáváním a hrála převážně velmi opatrně. Nejlepší domácí dívší tým se umístil na páté příčce. „ Organizačně turnaj proběhl opět naprosto příkladně. Celý turnaj jsme ještě pozvedli, že ceny přišel předávat kapitán A týmu Adam Zajíček,“ shrnul úspěšný sváteční turnaj Petr Vilt. 

Nadcházející zápasy:

Eagles U18, extraliga U18: Kladno, 25.11. – 26.11. 

Eagles U16, Krajský přebor: Komárov, 26.11.

CATS U22, 1. liga: Ústí nad Labem, 25.11.  

CATS U20, 2. liga Karlovy Vary, 26.11. 

CATS U18. 2. liga: BVC Chodov. 25.11. 

CATS U16 B. Krajský přebor: Rakovník, 26.11.