Víkendový výsledkový servis 11.11. – 12.11. : Mladší žákyně v domácí hale zářily

CATS U14, Kladno volejbal cz

Kladenský klub hostil v neděli turnaj Krajského přeboru v kategorii U14 a oba dívčí týmy dokázaly své trenéry i fanoušky svými výkony potěšit. A tým se radoval z celkového triumfu, béčko zase ze své první výhry ve „velkém“ volejbale. V sobotu bude program kladenských týmů nabity, protože se v domácím prostředí představí Eagles B, CATS, Národní volejbalové centrum a dlouhý den uzavře extraligová MOVEMBER game. 

Chlapci U14 

Eagles U14, Kladno volejbal cz

Nejmenší Eagles čekal turnaj Krajského přeboru kategorie U14. Nadále se v šestkovém volejbale rozkoukávají, ale od prvních zápasů v září je vidět určitý pokrok. „ Zápasy proti týmům na 1. a 3. místě tabulky nepřinesly žádné překvapení na úkor favoritů. Stále se pereme s přihrávkou, jsme drceni soupeřovým servisem. Pokud se dostaneme do mezihry je vidět mírný posun. Celkově jsme vyjukaní, nemluvíme a nepomáháme si,“ shrnula průběh zápasů trenérka Kateřina Svobodová. Mladší žáky čeká v příštím týdnu turnaj v minivolejbalu a čtyřky, ve kterých jsou již jistější. 

Kladno – Odolena Voda 0:2

Kladno – Příbram A 0:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

CATS 

CATS, Kladno volejbal cz

CATS vyjely do Tuchlovic ve velmi okleštěné sestavě, což se bohužel podepsalo na výsledku. Trenérka Leona Neumannová si nemohla pomoci střídáním, které doteď vždy zafungovalo a soupeřův tlak na servisu její svěřenkyně tentokrát nedokázaly eliminovat.

V celkové tabulce ale první prohra kladenských koček nic neovlivnila a stále si drží komfortní náskok deseti bodů. 

Kladno – Tuchlovice 3:1, 0:3 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U14 A

Cats U14 A, Kladno volejbal cz

Kladenská sportovní hala hostila turnaj Krajského přeboru kategorie U14. V té se utkaly oba dva týmy mladších žaček. „ Holky bojovaly statečně, povzbuzovaly se a mely opravdu velkou radost z uhraných míčů. Někdy se zadařila pěkná rozehra, a to jsem mela radost i já,“ popsala s úsměvem nedělní výkony Irena Pokorná. „ Někdy jsme se míče ale chtěly jen co nejrychleji zbavit. Musíme především zapracovat na pohybu k míči zadarmo, který neletí přímo do postavení.  Moc dlouho nám trvá, než vyhodnotíme, že musíme po míči vyběhnout. Do dalšího turnaje budeme pracovat na horním podaní a přijmu,“ nastínila, kde její družstvo nejvíce tlačí pata. 

Kladno A – Mělník 2:1

Kladno A – Roztoky 2:0

Kladno A – Kladno B 2:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U14 B

Cats U14 B, Kladno volejbal cz

Ani B tým se nedal zahanbit. Děvčata si připsala první výhru v šestkovém volejbale a sehrála vyrovnaná utkání s Mělníkem i kladenským áčkem. „ Holky poprvé chodily po hřišti ve volejbalových postaveních, a to zvládly s mým vypětím hlasivek dobře 😉.Přesně víme, na čem dále pracovat. Poctivě podávat a útočit a proti soupeřkám s dobrým podáním musíme zamakat na příjmu. Nicméně mám dobrý pocit z toho, že jsou holky bojovné. Rozdíl projevu hry proti minulému turnaji je enormní. Budeme dále pracovat a věřím, že další turnaj bude opět mnohem lepší,“ potěšila předváděná hra trenéra Petra Vilta. 

Kladno B- Roztoky 2:0

Kladno B – Mělník 0:2

Kladno B – Kladno A 0:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Nadcházející zápasy:

Eagles B, 2. liga: Kladno – TJ Praga, 18.11.

Eagles U22, extraliga U22: Hradec Králové, 18.11. – 19.11. 

Eagles U16, Český pohár: 18.11. – 19.11. 

Eagles U14, Turnaj čtyřek: Králův Dvůr, 19.11. 

CATS, 2. liga: Kladno – Mnichovo Hradiště, 18.11.  

CATS U16 A, Český pohár: 18.11. – 19.11. 

NVC ČVS, 1. liga : NVC – VK Lvi Praha, 18.11.   

Minivolejbal, Kladenská sportovní hala: 17.11.