Orli o senzaci nestojí

Kladno volejbal cz

A tým má před sebou velmi náročnou sérii důležitých zápasů, které musí, jestli chce potvrdit, že dvě fantastické výhry s Jihostrojem a Karlovarskem nebyly náhodou, vyhrát. Kladno během dvou týdnů narazí na Brno, Beskydy, Benátky, Zlín a Odolena Vodu. Mise začíná zítra předehrávkou 13. kola, kdy se proti Orlům postaví Volejbal Brno a domácí družstvo rozhodně nechce dopustit, aby došlo k překvapení na jeho účet. 

Kladenský tým bude minimálně do Vánoc pokračovat v zápasovém rytmu, který mu nedá vydechnout. Naštěstí z tohoto důvod je jeho soupiska zvlášť vyrovnaná. „ Na zapas s Brnem se těším, jelikož jsem tam volejbalově vyrůstal už od žákovského věku až po ten seniorský. Věřím, že když do zápasu půjdeme se stejným nastavením jako s Karlovými Vary, tak máme velikou šanci zvítězit a získat další tři důležité body do tabulky. Hrajeme doma, a tak doufám, že nás přijdete podpořit v co největším počtu,“ láká na čtvrteční duel fanoušky nová kladenská akvizice Lukáš Čeketa. 

Brno nadále diriguje zkušený trenér Ondřej Marek, kterého doplňuje hrající asistent Michal Hrazdíra. Jejich tým letos extraligu odpálil bombou, když v domácí hale dokázal přetlačit Jihostroj České Budějovice. Dobře rozehraný zápas s Black Volley Beskydy trestuhodně prohrál a nebodoval ani v Karlových Varech. Na vítěznou vlnu se dostal zpět ve 4. kole, kdy si s přehledem poradil s Benátkami.  Kolem zkušených Kopa a Janků se letos zformoval kolektiv plný cizinců a klubových odchovanců. Mezi nimi se prosazuje zejména šestnáctiletý smečař Novák.

Změny v týmu Volejbal Brno:

Přišli: Dixon, Marocchi, Ross, Thiesen

Odešli: Kovalchuk, Drahoňovský, Zmrhal, Crins, Toman, Kočvara, Da Silva 

Zápas bude, vzhledem ke čtvrtečnímu termínu, tentokrát věnován mládeži, ať už z kladenského klubu nebo týmů z jeho okolí. Sponzorem duelu se stalo kladenské obchodní centrum Central Kladno. Dlouhodobý partner kladenského volejbalu věnoval dárkové poukazy do diváckých soutěží. 

Vstupenky jsou ke koupi v oficiální síti Ticketportal

Rozpis základní části UNIQA extraligy a všechny výsledky naleznete ZDE.

Nadcházející zápasy A týmu:

11.11., 5. kolo extraligy: Black Volley Beskydy – Kladno volejbal cz

16.11., 6. kolo extraligy: Benátky nad Jizerou – Kladno volejbal cz

18.11., 7. kolo extraligy: Kladno volejbal cz – VK Fatra Zlín

22.11., CEV Volleyball Cup: Kladno volejbal cz – OK Radnik BIJELJINA

25.11., 8. kolo extraligy: Aero Odolena Voda – Kladno volejbal cz 

28.11., CEV Volleyball Cup: OK Radnik BIJELJINA – Kladno volejbal cz