Víkendový výsledkový servis 4.11. – 5.11. : CATS nadále neomylné

Kladno volejbal cz, Eagles U16

Kladenským týmům komplikuje v listopadu zápasy i tréninky velká marodka. Doplácí na to zejména výsledkově, protože bojovnost a snaha je neopouští. Prapor za všechny momentálně drží CATS, které válcují vše, co se jim každou sobotu postaví na druhou stranu sítě. 

Chlapci U20 

Kladno volejbal cz, Eagles U20

Pouhé dva sety uhráli svěřenci Martina Čmeľa ve druhém turnaji extraligy U20. Juniorští Eagles hráli se museli obejít bez dvou klíčových hráčů základní sestavy. Absence kapitána Davida Pergla a Ondřeje Tkadlece pro zranění je stála dobrou pozici ve druhé skupině a po čtyřech prohrách bohužel sestupují do třetí výkonnostní skupiny. „ Čekají nás ještě čtyři turnaje, a doufám a pevně věřím, že se vrátíme zpátky nahoru, kam patříme,“ řekl skleslý trenér po těžkém víkendu. 

Kladno – Prosek 1:3

Kladno – Blue Ostrava 1:3

Kladno – Zlín 0:3

Kladno – Liberec 0:3

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Chlapci U16 

Kladno volejbal cz, Eagles U16

Starší žáky čekal dva zápasy Krajského přeboru kategorie U16. Obě utkání měla hladký průběh a tým dostal za úkol v jejich průběhu zapracovat na svém projevu, důslednějším dohrávání míčů zadarmo a vyvarování se školáckých chyb. 

Kladno – Odolena Voda 2:0

Kladno – Benátky 2:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

CATS 

Kladno volejbal cz, CATS

Kladenský tým žen začíná své fanoušky „ nudit“. Další skvělá dvojitá výhra bez ztráty setu potvrzuje jejich skvělou podzimní formu a pohlednou hrou navíc baví čím dál více fanoušků, kteří si rychle zvykli chodit i na kolegyně Eagles.  „ Mám velkou radost, že jsme soupeře nepodcenily. V obou zápasech dostaly prostor hlavně naše mladší hráčky a těší mě vidět, jak se posouvají a hrají jedna pro druhou. Ve druhém zápase si cením hlavně zvládnutých koncovek,“ cenila si výkonů svého družstva trenérka Leona Neumannová s tím, že po svých svěřenkyních bude vyžadovat ještě více odvahy a iniciativy ve hře. 

CATS si vybudovaly propastný náskok 11 bodů před druhou Lokomotivou Liberec a příští dvojkolo vyjíždějí do šestých Tuchlovic. 

Kladno – Domažlice 3:0, 3:0 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U18

Kladno volejbal cz, Cats U18

Kadetkám se i přes velkou snahu nepodařilo z Českého Krumlova přivézt alespoň jedno vítězství. V B skupině 2. ligy kategorie U18 drží čtvrté místo, se kterým nejsou spokojeni ani trenéři, kteří věří, že jejich tým patří výš. „ Bohužel se nám moc nedaří. Hplky podaly velmi bojovný výkon, potřebovali bychom trošku volejbalového štěstí. Ale budeme pokračovat v důsledném tréninku a věřím, že výsledky se dostaví,“ neklesá na mysli trenér Václav Červený. 

Český Krumlov – Kladno 3:1,3:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Dívky U16 A

Kladno volejbal cz, Cats U16 A

Áčko kladenských starších žaček odehrálo poslední turnaj 1. skupiny první části Krajského přeboru v Mělníce. „ Bohužel kvůli velké marodce padáme po dvou prohrách a jedné výhře do druhé skupiny, ale určitě zamrzí, že jen o pár míčů,“ litovala trenérka Irena Pokorná. 

Ve druhé části tak mají děvčata velkou motivaci se poprat o TOP 10, kam podle ‚Pokorné v kompletním složení tým rozhodně patří. 

Kladno – SVBC 0:2

Kladno – Kralupy 0:2

Kladno – Mělník 2:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Dívky U16 B 

Kladno volejbal cz, Cats U16 B

Mladá Bolesla hpstil poslední turnaj 1. části Krajského přeboru, kde se představil i tým Cats U16 B. „ Mám velmi dobrý pocit z našeho příjmu a hry v poli, kdy jsme naší nahrávačce převážně výborně přihrávaly. Na tuto činnost jsme se posledních 14 dní hodně zaměřili a vyplatilo se. Bohužel jsme neměli stabilní servis a téměř bezzubý útok. Převážně na tyto dvě činnosti se dalších týdnů zaměříme, aby už naše hra začala být vyvážená,“ těší pokroky hráček trenéra Petra Vilta. 

I když si děvčata v posledním turnaji připsala tři prohry a padají do třetí výkonnostní skupiny, nevidí to jako nevýhodu: „ Beru to ale jako výhodu pro nás, že naše zlepšování se odrazí ve výsledcích a snad se do třetí části opět dostaneme do skupiny druhé.“ 

Kladno – Kolín 0:2

Kladno – AŠ Mladá Boleslav 0:2 

Kladno – Říčany 0:2 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Minivolejbal

Kladno volejbal cz, Minivolejbal

V sobotu proběhl na 12 ZŠ Brjanská další turnaj Super mini tour. Dopoledne se hrál modrý minivolejbal a odpoledne oranžový A a oranžový B. Výkony dětí byly celý den velmi pěkné a atmosféra byla sportovně nahecovaná. Děti si odnesly cenné zkušenosti do dalšího volejbalového života. „ Celkem se nám v hale vystřídalo přes 200 dětí, což organizačně není vůbec jednoduché, ale náš trenérský tým to zvládl na podtrženou jedničku. Dostáli jsem jménu, že na Kladně turnaje dělat umíme a všechny týmy k nám rádi jezdí,“ chválí všechny své kolegy Petr Vilt. 

Nadcházející zápasy:

Eagles B, 2. liga: Domažlice, 11.11.

Eagles U14, Krajský přebor: Odolena Voda, 12.11.

CATS, 2. liga: Tuchlovice – Kladno, 11.11.  

CATS U22, 1. liga: Teplice, 11.11.

CATS U20, 2. liga: Slavia, 12.11. 

CATS U18, 2. liga: Kladno – Sokolov, 11.11.

CATS U14 A, B, Krajský přebor: Kladno, 11.11. – 12.11.