Víkendový výsledkový servis 7.10. – 8.10. : Ženy vstoupily do sezóny plným ziskem bodů

Cats, Kladno volejbal cz

Cats nejsou ve druhé lize již žádným nováčkem, což bylo vidět i v zápasech prvního kola, které si zkušeně ohlídaly. B tým starších žákyň se zlepšuje každým turnajem, ke dvěma výhrám mu o víkendu pomohlo i zařazení libera do sestavy. První zápasy v kategorii čtyřek si osahali i nejmladší Eagles a bylo vidět, že tento formát volejbalu jim prozatím stoprocentně vyhovuje víc než šestky. 

CATS 

Kladenský ženský A tým v sobotu úspěšně zahájil druholigovou sezónu. V domácí hale měly hráčky trenérky Leony Neumannové v obou zápasech převahu a Liberec je nijak neohrozil. „ Dnešní ligový start hodnotím pozitivně. Holky předváděly na hřišti to, co předvádí v tréninku. Bojovnost, koncentraci a touhu po tom byt na hřišti. Pokud bych srovnávala naši hru s loňským rokem, tak určitě využíváme více útoku středem a s univerzálem, a to i po obraně,“ těšilo hrající trenérku. 

Na výhrách se podílely všechny hračky, což dokazuje, jak je letošní sestava vyrovnaná a kádr se podařilo kladenskému vedení rozšířit. „ Z prvních bodů a celkově ze vstupu do sezony mám velkou radost a všichni se těšíme na úterý,“ naráží Neumannová na 2. kolo Českého poháru, do kterého los přiřkl kladenským Kočkám brněnské Šelmy. 

Kladno volejbal cz – TK Lokomotiva Liberec 3:0, 3:1 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Dívky U16 B 

Cats U16 B, Kladno volejbal cz

V Lysé nad Labem zahájily sezónu prvním turnajem 2. výkonnostní skupiny Krajského přeboru kategorie U16 kladenské starší žačky. „ Béčko“ poprvé hrálo v sestavě s liberem, a podle trenéra Petra Vilta bylo ihned vidět, jak jim specialistka pro příjem a obranu v zápasech pomohla. „ Celkově mám z turnaje dobrý pocit, i když jsme byly chvílemi ještě svázaní. Výrazně se to ale lepší s každým dalším zápasem. Velmi si cením, že jsme v zápase proti Lysé nad Labem odvrátily dva matchbaly, set vyhrály a tiebreak už jsme ovládly,“ shrnul turnaj Petr Vilt. „ Velká pochvala patří holkám za bojovnost a chválím také rodiče, kteří nám v hale udělali domácí prostředí,“ dodal. 

Kladno B – Neratovice 0:2

Kladno B – Lysá nad Labem 2:1

Kladno B – Brandýs nad Labem 2:1

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Dívky U14 A

Cats U14 A, Kladno volejbal cz

A tým mladších žákyň měl možnost si užít výhodu domácího prostředí, když v neděli organizoval turnaj 1. výkonnostní skupiny Krajského přeboru. Dlouhý den zahájil cennou výhrou proti Králově Dvoru. „ Ve druhem zapase jsme Příbram dokázaly potrápit hlavně v prvním setu. To jsme i dlouho vedly. Pak nás bohužel výborným servisem potrápila jedna z našich soupeřek a bylo po vedení. V druhém setu už si nás držely pod tlakem a nedaly nám šanci,“ okomentovala prohru Irena Pokorná. 

S Hořovicemi dala Pokorná šanci hráčkám z lavičky, těm se ovšem úplně nedařilo, a tak musela postupně na hřiště vracet základní sestavu.  „ První set jsme nezachránily, ve druhém setu už jsme situaci s rozehranými Hořovicemi nedokázaly zvrátit,“ netěšila ji druhý prohra. 

Kladno A – Králův Dvůr 2:1

Kladno A – Příbram 0:2

Kladno A – Hořovice 0:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.  

Chlapci U14 čtyřky

Eagles U14 čtyřky, Kladno volejbal cz

Mladší žáky čekal první turnaj čtyřek. „ Čtyřky jsou pro nás jednoznačně hratelnější než šestky. Podle předpokladů jsme skončili uprostřed startovního pole,“ řekla po turnaji trenérka Kateřina Svobodová. Turnaj ovládl tým Odoleny Vody A před Mladou Boleslaví. 

Kladno A – Benátky nad Jizerou 2:1

Kladno A – PODĚS A 0:2

Kladno A – VK Mladá Boleslav 0:2

Kladno A – Králův Dvůr 0:2

Kladno B – Kralupy 1:2

Kladno B – Odolena Voda C 2:0

Kladno B – PODĚS B 2:0

Kladno B – Odolena Voda B 0:2 

Kladno B – PODĚS A 1:2 

Kladno A – Kladno B 2:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Eagles U14 čtyřky, Kladno volejbal cz

Nadcházející zápasy:

Eagles U22, extraliga, 1. turnaj: 14. – 15. 10. 

Eagles U16, Český pohár: 14. – 15.10. 

Eagles U14-6, Krajský přebor: Kladno, 15.10. 

CATS, Český pohár, 2. kolo: Kladno – VK Brno, 10.10. 

CATS, 2. liga: Kladno – Chabařovice B, 14.10.

CATS U16 A, Český pohár, 2. kolo: 14. – 15. 10. 

Minivolejbal Kladno volejbal cz