Víkendový výsledkový servis 23.9. – 24.9. : Neúplná sestava starších žákyň nezklamala

CATS U16, Kladno volejbal cz

I přes citelné ztráty v sestavě dokázalo družstvo Ireny Pokorné vyválčit stříbrnou pozici v kvalifikačním turnaji Českého poháru. Druhé místo patří i starším žákům, kteří, stejně jako děvčata, po rozpačitém začátku turnaje Krajského přeboru, zabrali. Slaví i C tým Eagles, který si připsal první vyhraný set v letošním ročníku soutěže. 

Muži C

EAGLES C, Kladno volejbal cz

Z prvního letošního setu se raduje C tým Eagles. Ve skupině B Krajského přeboru 2. třídy mužů ho vybojovali na půdě týmu SPP Odolena Voda. 

Kladno volejbal cz C – SPP Odolena Voda 0:3, 1:3 

Všechny ostatní výsledky naleznete ZDE

Chlapci U16

EAGLES U16, Kladno volejbal cz

V neděli čekalo tým Martina Ticháčka druhé kolo Krajského přeboru starších žáků. Pořádající Komárov bohužel z důvodu velké marodky nedokázal postavit družstvo, a tak chlapci odehráli jen dva zápasy s Příbramí A a B. 

V prvním duelu B tým mladé Eagles nepříjemně zaskočil a doslova mu darovali první sadu. „ Špatný příjem a problém složit balon nás stál první set.  Ale také musíme přiznat, že Kocouři hráli daleko lépe než my. Naštěstí druhý set byl v našich ruku, stejně jako tiebreak,“ hodnotil pomalý rozjezd svého družstva Martin Ticháček. Naopak ve druhém zápase ho jeho svěřenci překvapili příjemně, když po prohrané sadě soupeře přehráli výborným servisem a útokem, bohužel rozhodující sadu už byla nad jejich síly. 

Kladno – Příbram B 2:1

Kladno – Příbram A 1:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Dívky U16 

CATS U16, Kladno volejbal cz

Náročný víkend v nohách mají CATS U16. Dvoudenní kvalifikaci Českého poháru v Praze opět absolvovaly v okleštěné sestavě. „ Přes velkou marodku a školní výlety holek ze základní šestky jsme si ve čtyřech zápasech z pěti vedly nad očekávaní velmi dobře,“ potěšily výkony týmu trenérku Irenu Pokornou. 

Po nervózním začátku prvního zápasu se děvčata odrazila k solidním výkonům, které jim vydržely až do posledního zápasu. Mohla se spolehnout na servis a podržela je i přihrávka. „ Chvílemi nás dost trápilo, po dvou turnajích na antuce, špatné časování rozběhu našich smečařek při útoku, ale to se naštěstí každým zápasem zlepšovalo,“ poukázala Pokorná na fakt, že družstvo poprvé v mistrovských zápasech nastoupilo v hale. 

Po první výhře v tiebreaku pak CATS neztratily ani set. Až v posledním zápase je dokázal zastavit domácí Orion, který kraloval ve všech činnostech a zaslouženě slavil i turnajový triumf. 

Kladno – Škola volejbalu 2:1

Kladno – SK Španielka Řepy 2:0

Kladno – TJ Slavia Liberec 2:0

Kladno – VK Karlovy Vary B 2:0

Kladno – TJ Orion Praha 0:2

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Nadcházející zápasy:

Eagles C, Krajský přebor 2. třídy: Kladno – VK Rakovník, 30.9.

Eagles U20, rozřazovací turnaj extraligy: Kojetín, 30.9. – 1.10

Eagles U14, Krajský přebor: Prosek, 1.10. 

CATS U22, 1. liga: Kladno – Ústí nad Labem, 28.9.

CATS U20, 2. liga: Kladno – Karlovy Vary, 1.10. 

CATS U18, 2. liga: Kladno – BVC Chodov, 28.9.

CATS U14 A,B, Krajský přebor: Kralupy nad Vltavou, 1.10.