Fandíte Orlům? Přijďte s krabicí!

Jak bylo nastíněno, předposlední domácí zápas roku 2022 klubu Kladno volejbal cz bude věnován dětem ze znevýhodněných rodin. Ve spolupráci s Diakonie CCE proběhne v rámci zápasu 15. kola UNIQA extraligy sbírka vánočních dárků pro chlapce ve věkové skupině 13-17 let. Charitativní akce Krabice od bot rozjela 12. ročník sbírky dárků pro děti ohrožené chudobou a kladenský volejbal chce být její součástí.

„Samozřejmě dlouhodobě vnímáme různé charitativní sbírky ve vánočním období. I my jsme se vždy snažili na nějakou přispět. Projekt Krabice od bot nás oslovil zejména tím, jak je konkrétní, věcný a že má každý širokou možnost volby, koho obdaruje. Navíc se jedná věkovou kategorii dětí, se kterými v klubu pracujeme a uvědomujeme si, jak kruté dětské prostředí dokáže být, když se jedná o materiální zázemí,“ vysvětluje Anna Earl, výkonná manažerka klubu.

Princip celonárodní sbírky je jednoduchý. Zájemci mají možnost si podle věkových kategorií i pohlaví vybrat, komu dárek připraví a podle návodu na webu jej zkompletují. Můžou ho v průběhu týdne odnést do kanceláře klubu Kladno volejbal cz nebo odevzdat na extraligovém zápase 10.12., kdy Orli hrají proti Volejbalu Brno.

Videonávod, jak dárek připravit, můžete shlédnout níže:

https://fb.watch/hgkmxZYZC2/