Víkendový výsledkový servis 27.4. – 28.4. : Do finále míří i nejstarší Eagles

Cats U18, Kladno volejbal cz

Druhý tým, který si zajistil účast ve finále své kategorie, jsou Eagles U22. Účast na turnaji první skupiny jim zajistila dostatek bodů ke kvalifikaci na mistrovský turnaj a napodobili tak své mladší kolegy kadety. Jedinou kaňkou na fantastickém vzepětí družstva po tragickém vstupu do soutěže je zranění Pavla Stružky, o kterého Martin Čmeľ přišel kvůli zranění z tréninku. 

Chlapci U22

Eagles U22, Kladno volejbal cz

Nejstarší chlapecká kategorie U22 odehrála poslední rozřazovací turnaj, který zajistil nejzkušenějšímu týmu Martina Čmeľa účast mezi finalisty. Eagles se udrželi v první osmičce týmů, které budou mít šanci promluvit do bojů o titul. „ Pevně věřím, že to nebude konečné umístnění, i když jsme měli po nevydařeném začátku sezóny co dělat, abychom se do finále vůbec probojovali. Dílčí cíl jsme jako nováček v extralize splnili, ale jdeme bojovat o co nejlepší umístnění,“ těší nečekaný úspěch čerstvého třicátníka. 

Kladenští volejbalisté odehráli čtyři utkání, dvě prohráli v tiebreaku a dvakrát bez zisku setu. „ Chyběl nám Pavel Stružka, který si na tréninku před turnajem vykloubil palec. Vypadá to, že s ním nemůžeme počítat ani do finálového turnaje, což je k naštvání,“ mrzelo nejvíc kladenského trenéra. 

Kladno – Kojetín 2:3

Kladno – Blue Ostrava 0:3

Kladno – Brno 0:3

Kladno – Příbram 2:3

Všechny výsledky a program soutěže naleznete ZDE.

Finálový turnaj proběhne od 17.5. – 19.5. Rozpis skupiny i turnaje ZDE

Dívky U18 

Kadetky Kladna odehrály velmi důležitou část soutěže, jelikož se propadly až do bojů o udržení. Baráž ovšem zvládl tým Václava Červeného a Tomáše Svobody s přehledem a ukázalo se, jaká výkonnostní propast mezi soutěžemi je. „ Důležitý turnaj a holky zahrály přesně tak jak měly. Dodržovaly taktické pokyny a nedaly soupeřkám šanci vyhrát jediný set. Úkol zněl jasně. Udržet soutěž na příští sezónu. A to se povedlo na 100 %,“ dodal s úlevou Václav Červený. 

Kladno – VTK Čížkovice 3:0

Kladno – VK Choceň 3:0

Kladno – Baník Rtyně v Podkrkonoší 3:0

Kladno – SK Třebín 3:0