Víkendový výsledkový servis 20.4. – 21.4. : Generálka na republikové mistrovství kadetům vyšla

Eagles U20, Kladno volejbal cz

Kladenské CATs potvrdily v domácích zápasech barážovou dominanci a mohou si bezstarostně užívat postupu do 1. ligy žen pro příští soutěžní rok. Martina Čmeľa vrcholy sezóny teprve čekají, týmy U22 a U18 odehrají své finálové turnaje v květnu, kadetské mistrovství ČR navíc organizuje kladenský klub a netají se medailovými ambicemi. 

CATS

Cats, Kladno volejbal cz

Druhou část baráže odehrály v Kladenské sportovní hale ženy. Stála před nimi výzva vyhrát minimálně jeden zápas, aby měly jistotu minimálně druhého místa, které zaručovalo postup do vyšší soutěže. Tým Leony Neumannové na nic nečekal a suverénně zápas proti Rudolfovu ovládl. Po prvním dni turnaje byla už jasné, že CATS se objeví v příští sezóně ve druhé nejlepší volejbalové soutěži žen. 

Kladno – Rudolfov 3:0

Kladno – nové Veselí 3:1

Všechny výsledky a program soutěže naleznete ZDE.

Chlapci U20

Víkendový turnaj extraligy U20 odehrál tým U18 jako poslední přípravu před finále mistrovství České republiky. Trenér Čmeľ využil zápasy k vyzkušení herních variant, hráčských sestav i střídání. „ Můžu říct, že náš tým je dobře připraven a každý jeden z hráčů dokáže něčím pomoci,“ potěšilo ho po generálce. 

 Ve skupině si Eagles připsali jsme tři výhry s VK Ostrava, Novým Jičínem a proti Zlínu, jedno utkání kladenští kadeti prohráli až v tiebreaku. Nakonec se stejně radovali z celkového triumfu a mohou se těšit na finále extraligy U18, které odehrají před domácím publikem v Kladně. 

Kladno – VK Ostrava 3:0

Kladno – Nový Jičín 3:2

Kladno – Green Volley Frýdek Místek 2:3

Kladno – Zlín 3:1

Všechny výsledky a program soutěže naleznete ZDE.

Chlapci U14

Eagles U14, Kladno volejbal cz

V neděli proběhl poslední turnaj čtyřek kategorie U14 v Odolene Vodě. Týmy nastoupily v pozměněných sestavách, v každém s jedním nováčkem, protože někteří hráči se účastnili kempu Benjamínků a nebyli k dispozici. „ Oba dva se krásně zapojili a troufám si říct, že své zkušenější spoluhráče brzy předhoní,“ těšilo trenérku Kateřinu Svobodovou. Celkově kladenští Orlíci obsadili 7. a 11. místo ze 13 týmů. Družstvo hrající jako Kladno A , tvořené hráči ročníku 2012/13, bude v této soutěži pokračovat i příští sezónu.

Eagles U14, Kladno volejbal cz