Víkendový výsledkový servis 27.1. – 28.1. : CATS se o výhru praly až v tiebreaku

Cats, Kladno volejbal cz

Velký boj a neobvykle dlouhý zápas byl k vidění v sobotu ve druhé lize žen. Družstvo Leony Neumannové uhájilo domácí tvrz až v pátém setu, navíc dvoubodovým rozdílem 20:18. Velké zklamání zažili kladenští junioři, kteří nedokázali vybojovat postup do vyšší extraligové skupiny. 

Chlapci U20

Eagles U20, Kladno volejbal cz

Eagles v juniorské kategorie odehráli turnaj poslední výkonnostní skupiny. Ze čtyř zápasů vyhráli dva, a to je stálo posun do vyšších pater soutěže. „ Selhání klíčových hráčů během víkendu nás stálo postup do lepší skupiny. Předvedli jsme nejhorší výkon, co jsem kdy viděl. Prohra s posledním týmem v republice, to nechám beze slov. To, co jsme předváděli i v zápasech, které jsme vyhráli, bylo velké zklamání. Útočně a servisem nás držel blokař Vlad Kotovych , který odehrál stabilní výkon ve všech čtyřech zápasech, byl bohužel jediný.,“ neskrýval velké zklamání trenér Martin Čmel´. 

Kladno – Ústí nad Labem 1:3

Kladno – Zlín 3:0

Kladno – Šlapanice 1:3

Kladno – Svitavy 3:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Sedmé kolo Krajského přeboru U16 bylo k videění v Kladenské sportovní hale. Starší žáci odehráli v domácím prostředí tři zápasy. Po dvou povinných výhrách se družstvo Martina Ticháčka postavilo Kolínu. „ Po dobrém prvním setu, kdy jsme byli jasné lepší a v pohodě vedli 23:17, jsme nebyli důslední, naštěstí Kolín vyrobil ještě více chyb a set nás nakonec nechal vyhrát. To bylo ale vše,  prohra 1:2 bude asi znamenat, že dvě kola před koncem základní části můžeme být nejlépe třetí v celkovém pořadí. Ale uvidíme,“ litoval prohry trenér. 

Kladno – Komárov 2:0

Kladno – VK Mladá Boleslav 2:0

Kladné – Kolín 1:2 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

CATS 

Napínavý průběh měl tentokrát dvojzápas kladenských CATS. A tým žen hostil třetí Řevnice a ty ukázaly, že místo mezi nejlepšími týmy skupiny jim patří právem. „ Od začátku jsme věděly, že to nebudou lehké zápasy a chtěly jsme předvést co nejlepší výkon i v lehce oslabené sestavě. V prvním zápase se nám to také podařilo, a až na prohraný první set jsme si ve vyrovnaných koncovkách došly pro vítězství za 3 body. V druhém zápase jsme i přes jasně vyhrané dva sety musely jít do tiebreaku. Přestaly jsme tlačit na servisu, nesložily jsme bodové balony, a to nás stálo vítězství za tři body. V tiebreaku jsme se ale zvedly, dokázaly odvrátit matchball a zvítězit v těsném rozdílu 20:18,“ popsala rozdíl mezi oběma výhrami nahrávačka Anička Kalinová .

Kladno – SVBC 3:1, 3:2 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Dívky U16 A 

Cats U16, Kladno volejbal cz

Celý víkend v Jaroměři Českému poháru kategorie U16. V jedenácti osmičlenných skupinách v celé České republice bojovalo celkem 85 družstev. Kladno čekalo celkem sedm zápasů a ve čtvrté osmičce se nakonec neztratilo. 

Trenérku Irenu Pokornou nejvíce těší výkonnostní posun v herních činnostech jednotlivce: „ Od posledního turnaje jsem se mohla radovat z velkého posunu na podání, kterým jsme soupeřky dokázaly často dostat pod tlak. Byly jsme i razantnější v útoku z hlavního kůlu a neustále pracujeme na hře středem.“ Ve všech utkáních dostalo šanci všech dvanáct děvčat a viditelně se v kádru začínají prosazovat i ta nejmladší. CATS nakonec na turnaji pětkrát triumfovaly, dvě prohry jim uštědřily jen lídři Středočeského kraje – Příbram a Kralupy. 

Kladno – Loko Plzeň A 2:1

Kladno – TJ Jiskra Nový Bor B 2:0

Kladno – TJ Jiskra Jaroměř 2:1

Kladno – TJ Baník Příbram 0:2

Kladno – TJ Kralupy 0:2

Kladno – RÉMA Rychnov 2:0

Kladno – VSC Zlín 2:0 

Všechny výsledky a program naleznete ZDE