Víkendový výsledkový servis 9.12. – 10.12. : Volejbal nehrajeme pro výsledky, ale pro momenty a zápal, který pak ty výsledky přináší, říká Karel Albrecht

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

Návrat do první skupiny Českého poháru slaví po turnaji v druhé osmičce starší žáci. Pro postup si Úspěšný turnaj mají za sebou kladenské starší žákyně. Jedny z nejmladších CATS doslova ovládly všechny tři zápasy Krajského přeboru a vysloužily si poklonu od svého trenéra. 

CATS

Cats A tým, Kladno volejbal cz

Dvojzápas s Plzní kladenským volejbalistkám zajistil třináctibodové vedení, a tak mají v polovině velmi komfortní bodový polštář před TJ Kralupy. Komentář k zápasu tentokrát poskytla Nela Rendlová: 

„Po drobném zaváhání minulý víkend jsme na Střední průmyslové škole přivítaly tentokrát papírově slabšího soupeře (Plzeň B) a i přes rozsáhlou ,,marodku“ jsme v těchto zápasech potvrdily roli favorita. V obou těchto zápasech jsme utkání kontrolovaly a soupeřky přehrávaly ve všech herních činnostech, kromě drobného zaváhání ve 2. setu prvního zápasu, kde jsme zbytečně chybovaly společně s velkou dávkou zkažených servisů. Jinak jsme plnily taktické pokyny a celkem s přehledem si dokráčely pro 2 vítězství a 6 bodů do tabulky.“

Kladno – Plzeň B 3:0, 3:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE.

Chlapci Supermini

Kladno volejbal cz

V Kostomlatech nad Labem proběhl turnaj v supermini volejbalu. Svěřenci Kateřiny Svobodové získali

5. a 7. místo ve dvanáctičlenném turnaji v 1. lize, 8. místo z dvanácti týmů ve druhé lize. 

Dívky U16 A

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

„Z dnešního turnaje si odvážíme plný počet bodů, ale to zdaleka nevypráví celý příběh. Stále bojujeme o postup zpátky do první skupiny v krajském přeboru a v průběhu se snažíme najít naší týmovou identitu,“ shrnul výkony svých svěřenkyň z turnaje Krajského přeboru asistent Karel Albrecht. 

V prvních dvou zápasech proti Kolínu a Pečkám se CATS poměrně dařilo, drželo je podání a v důležitých momentech utkání naopak nepodrželo soupeře, což je i přes lehké obměny sestavy dovedlo v obou zápasech k vítězství 2:0. Odveta proti Pečkám celý tým obzvlášť potěšila, ale pořád bylo na čem pracovat. 

„ To nás přivádí k poslednímu zápasu proti nejslabšímu soupeři Nymburku B. První set jsme s přehledem vyhráli, ale v druhém jsme se po pomalému startu zakopali do deseti bodového deficitu. Ale za stavu 14:22 nastoupila na podání naše první nahrávačka, která s ledovým klidem vzala utkání do svých rukou a celý zápas dopodávala. Kromě tohoto famózního výkonu bylo z celého týmu cítit nadšení, které nám chybělo v těžších částech sezóny. Konečně jsme se odprostili od skóre a všeho kolem a soustředili jsme se jen na volejbal. Doufám, že si to holky zapamatují, protože volejbal nehrajeme pro výsledky, ale pro takové momenty a zápal, který pak ty výsledky přináší,“ měl pro svá děvčata jen slova chvály trenér Albrecht. 

Kladno – Pečky 2:0

Kladno – Nymburk B 2:0

Kladno – Kolín A 2:0

Všechny výsledky a program naleznete ZDE

Nadcházející zápasy:

Eagles Muži B, 2. liga: Modřany – Kladno, 16.12. 

Eagles: Minivolejbal, 17.12.

CATS Ženy, 2. liga: Děčín – Kladno, 16.12. 

CATS U22, 1. liga: Vejprnice – Kladno, 16.12.

CATS U20, 2. liga: Vejprnice – Kladno, 17.12.

CATS U18, 2. liga: Kladno – Vejprnice, 16.12.

CATS U16 A, Krajský přebor: Kladno, 16.12. 

CATS U16 B, Krajský přebor: Králův Dvůr, 16.12.