Víkendový výsledkový servis 11.3. – 12.3.: Bezchybní Eagles si v kategorii U22 pojistili účast v baráži do extraligy

Cats U14, Kladno volejbal cz

Velký sen kladenského volejbalu dostává konkrétnější obrysy. Díky úspěchu týmu U22 je pořád aktuální možnost, že by v příští sezóně měl klub extraligové zastoupení ve všech třech hlavních mládežnických kategoriích. Rozhodne se v květnové baráži.

Chlapci U22

Eagles U22, Kladno volejbal cz

V páteční dohrávce první ligy kategorie U22 hostil Kladno pražský Meteor. Hráči Martina Čmeľa neztratili ani set, stejně tak, jako v neděli, kdy je čekal poslední dvojzápas základní hrací části. Proti TJ Slavii Liberec. Chlapce teď čeká dvouměsíční pauza, než rozehrají barážový turnaj o vysněný postup do extraligy U22.

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Starší žáci odehráli poslední kola základní části Krajského přeboru U16. Jednalo se jen o symbolické dohrání soutěže, protože již od minulého kola bylo jasné, že si Eagles pojistili první místo a tím pádem pořadatelství mistrovského turnaje.

Kladno – Příbram A 2:0

Kladno – Příbram B 2:0

Kladno – Komárov 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Chlapci U14

Eagles U14, Kladno volejbal cz

Mladší žáci měli na programu sedmé kolo Krajského přeboru, které hostil Nymburk. První zápas s Kocoury Příbrami chlapci překvapili a nejen sebe. I přes prohru předváděli pěkný volejbal bez chyb, plný dlouhých výměn. V koncovce se projevila zkušenost protivníka, když byl trpělivější a v závěru lépe servíroval.  S Odolenou Vodou si svěřenci Martina Ticháčka poradili s přehledem.

„Domácí Nymburk kluky trochu vrátil do reality,“ okomentoval trenér skóre 11:1 v prvním setu třetího zápasu. Po ostřejším time-outu už série chyb nepokračovala, ovšem Eagles nevyšla koncovka, kterou soupeři darovali zkaženým podáním a následně chybou na příjmu.

Kladno – Příbram B 2:0

Kladno – Odolena Voda B 2:0

Kladno – Nymburk 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Ženy

V domácím prostředí CATS nenechaly nic náhodě, a i v omlazené sestavě nedaly soupeři z Příbrami šanci. Plně koncentrované neměly s hosty problém a pojistily si komfortní náskok 20 bodů v druholigové tabulce.

Kladno – Příbram 3:0, 3:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U22

Cats U22, Kladno volejbal cz

V první lize si hráčky Petra Forejta připsaly do tabulky o 7.-11. místo dvě hladké výhry. Na první místo ve skupině jim schází už jen pět bodů.

Kladno – Roztoky 3:0, 3:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U20

Cats U20, Kladno volejbal cz

Cats druhou část soutěže rozehrály skvěle, když pouze se dvěma prohrami vévodí své skupině. I tento víkend nezaškobrtly a poradily si s Táborem.

Kladno – Tábor 3:1, 3:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U14 A, B

Cats U14 A, Kladno volejbal cz

Mladší žákyně absolvovaly poslední kolo Krajského přeboru. A tým měl na programu 3 zápasy. Téměř bezchybné výkony v prvních dvou utkáních znamenali, že děvčata potvrdila roli favorita. „ Tlačily jsme na podání, zlepšila se nám i hra v obraně. Vůbec jsme nezaváhaly a dokázaly jsme, že pozice lídra nám přísluší,“ těšilo trenérku Irenu Pokornou.

Třetí zápas byl o poznání vypjatější. Druhý tým tabulky Kralupy nechtěl dát svou kůži zadarmo a bojovalo se o každý bod. Nervózní koncovka druhého setu nakonec vyšla lépe kladenským hráčkám a dodala jim sebevědomí do tiebreaku, který od začátku vedly o tři body. „ Třetí set jsme pak už dotáhly k výhře a vyhrály jsme tak skupinu před Kralupami. Za excelentní výkon bych chtěla pochválit Elišku Mandovou,“ dodala spokojená trenérka.

Kladno A – Roztoky 2:0

Kladno A – Mělník 2:0

Kladno A – Kralupy 2:1

Cats U14 B, Kladno volejbal cz

B tým se bohužel potýkal s velkou marodkou. Oba zápasy byly bohužel nad síly nejmladších Cats, které tak sbíraly zkušenosti, ale ve velmi modifikované sestavě.

Kladno B – Roztoky 0:2

Kladno B – Mělník 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Minivolejbal

Minivolejbal, Kladno volejbal cz

Tento víkend byl na programu i další z turnajů Super mini tour. V sobotu oranžový v Mělníku a v neděli modrý na Kladně. Výkony Cats a Eagles rozhodně nezklamaly, byl na nich vidět velký posun a herní snaha a nadšení. V dalších tréninkových týdnech bude na programu zejména práce na zlepšení pohybu a účinnosti útoku