Víkendový výsledkový servis 10.12. – 11.12.: Eagles potvrdili formu dalším bezchybným turnajem, žačky odehrály pikantní duel

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Svěřenci Kateřiny Svobodové nepolevili v tempu a ani v Krajském přeboru nenalezli přemožitele. Ženy obstály v domácím dvojzápase a mají šanci se před Vánoci posunout na medailové pozice ve druhé lize. Starší žákyně B a C vedené Tomášem Svobodou, respektive Václavem Červeným, na sebe narazily v rámci Krajského přeboru v jedné skupině.

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

V neděli dohráli Eagles U16 další kolo Krajského přeboru. V domácím prostředí si poradili se všemi soupeři bez ztráty setu. Potvrdili tak svou momentální formu. „Jediný zápas, který jsme odehráli v nejlepší možné sestavě bez střídání hráčů z lavičky, byl proti Odoleně Vodě, kdy jsme předvedli koncentrovaný výkon a s přehledem je přejeli. Na družstvu už jsou vidět zkušenosti nabyté z těžkých zápasů v Českém poháru. Další tři zápasy proběhly hladce i s náhradníky,“ pochvalovala si možnosti rotace sestavy trenérka Kateřina Svobodová.

Eagles tak zůstávají lídry skupiny s náskokem tří bodů před Volleyball Nymburk. Další turnaj je čeká v novém roce, v neděli 8:1.

Kladno – Mladá Boleslav 2:0

Kladno – Benátky nad Jizerou 2:0

Kladno – Odolena Voda 2:0

Kladno – Kralupy nad Vltavou 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Chlapci U14

Eagles U14, Kladno volejbal cz

Mladší žáci odehráli 4. kolo Krajského přeboru U14. V prvním zápase bohužel narazili silný tým Odolena Voda A a prohráli ve dvou setech. Druhé utkání si svěřenci Martina Ticháčka zkomplikovali sami, když po hladké výhře v první sadě polevili ve všech činnostech a soupeře tak resuscitovali. Tie-break měli chlapci naštěstí ve svých rukou a vyhráli 15:9. Poslední zápas proti Kolínu byl hladkou záležitostí, když se do výkonu promítl zejména kvalitní servis a zlepšená hra v poli.

Mladí Eagles jsou v tabulce na šestém místě a mají měsíc do dalšího turnaje. Ten je čeká až 15.1.

Kladno – Odolena Voda A 0:2

Kladno – Nymburk 2:1

Kladno – Kolín 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Ženy

Cats v Kladenské sportovní hale hostily družstvo TJ Kralupy. V přímém boji o TOP 4 se kladenská děvčata nenechala v domácím prostředí překvapit a dvakrát vyhrály. „Škoda ztraceného bodu, ale jsem každopádně velmi ráda, že jsme první zápas dotáhly k vítězství. Ve druhém zápase jsme byly již daleko uvolněnější, plnily jsme taktické pokyny a daleko více jsme komunikovaly. Bylo vidět to, co se od začátku sezóny učíme. Dobrý výběr řešení, trpělivost ve výměnách, snažily jsme se nehrát jen po kůlech,“ hodnotí dvojzápas trenérka Leona Neumannová.

V posledním předvánočním dvojzápase budou Cats bojovat o třetí místo, když je čeká předposlední tým tabulky Žižkov B.

Kladno – TJ Kralupy 3:2, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U22

Kladno – Dansport 3:0, 3:0

Dívky U20

Kladno – Jirkov 3:1, 1:3

Dívky U18

Kladno – Rudolfov 1:3, 3:2

Dívky U16 A

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

A tým Cats si připsal o víkendu dvě výhry. „V prvním zápase to holky zvládly perfektně. Moc nekazily a udržely si svou hru,“ chválila tým trenérka Tereza Ticháčková. Druhy zapas si děvčata protáhla, když musela o výhru zabojovat v tiebreaku. „Druhý zápas byl víc o nervy. Hlavně první prohraný set. Tam rozhodla zkažená podání a nějaké chyby v komunikaci. Pak už byl náš herní projev lepší, nekazily jsme tolik podání a zklidnily jsme se,“ popsala utkání trenérka.

Kladno A – Roztoky 2:0

Kladno A – Králův Důr B 2:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 B

V Krajském přeboru dívek U16 bojovaly ve společné skupině týmy Kladno B a C. V přímé konfrontaci byly tentokrát lepší děvčata z C týmu, když porazila své kolegyně ve dvou setech. 

Kladno B – Kladno C 0:2

Kladno B-Tuchlovice 2:0

Kladno B-Komárov A 2:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 C

Cats U16 C, Kladno volejbal cz

Starší žačky týmu C bojovaly o body v oslabené sestavě: „Dneska jsme i bez dvou hraček základu předvedli bojovný a taktický výkon.  Odměnou nám byly tři výhry.  Musím holky pochválit. Jen tak dál a nepřestávat trénovat,“ chválil trenér Václav Červený.

Kladno C – Kladno B 2:0

Kladno C – Tuchlovice 2:0

Kladno C – Komárov A 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.