Víkendový výsledkový servis 22.10. – 23.10.: Eagles U18 v první skupině, Cats bodovaly ve všech kategoriích

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

Kadeti splnili stanovený cíl a postupují do první skupiny Extraligy kategorie U18. Cats ve všech kategoriích sbírají výhry i body. Kladenská mládež může sezónu po dvou odehraných měsících hodnotit pozitivně a v čele s Orly prožívá úspěšný začátek soutěží.

Chlapci U18

Eagles U18, Kladno volejbal cz

Kadety čekal turnaj B skupiny extraligy kategorie U18. První utkáni proti Ústi nad Labem s přehledem vyhráli 3:0. Až proti Dukle Liberec přišel pětisetový boj. Zápas byl jako na houpačce, první a třetí set Eagles vyhráli relativně hladce, ale nakonec museli pro vítězství dojít až do tajbrejku.

V neděli kadety čekal zápas proti Novému Jičínu. Ten vzdoroval jen ve druhém setu, a to znamenalo výhru Kladna, ale hlavně postup do první skupiny! Poslední utkání proti domácímu Znojmu svěřencům Martina Čmeľa vůbec nevyšlo. „Bylo vidět, že jsou kluci už nekoncentrovaní a náš výkon byl špatný. Navíc Znojmo hrálo výborně a pro nás to znamenalo prohru 3:0. Turnaj hodnotím pozitivně, postup do první skupiny bylo cílem, který se nám povedlo splnit,“ zhodnotil víkendové výkony trenér Čmeľ.

Kladno – Ústí nad Labem 3:0

Kladno – Dukla Liberec 3:2

Kladno – Nový Jičín 3:0

Kladno – Znojmo 0:3

Všechny výsledky skupiny naleznete ZDE.

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

V neděli v Kolíně odehráli mladí Eagles čtyři zápasy v rámci Krajského přeboru U16. Turnaj týmu Kateřiny Svobodové výsledkově nevyšel podle představ. Chlapci prohráli hned první zápas s Nymburkem 2:0. V zápase s Kolínem přišli o bod, když domácí udolali až v tajbrejku 2:1. Dvě výhry byly z kategorie povinných, a to proti Brandýsu nad Labem a Komárovu. „Až na světlé výjimky byla naše hra plná nepřesností, nevynucených chyb a nedostatku nasazení,“ zlobila se trenérka Svobodová.

Kladno – Nymburk 0:2

Kladno – Kolín 2:1

Kladno – Brandýs nad Labem 2:0

Kladno – Komárov 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Ženy

Cats, Kladno volejbal cz

A tým Cats se představil na domácí palubovce proti zkušenému soupeři VSK ČVUT. Děvčata vybojovala velmi důležité a cenné body. „Škoda, že jsme se v prvním zápase dostaly do pátého setu. Po vydařeném prvním setu, kde jsme předváděly moc hezky volejbal, jsme z nějakého důvodu polevily, a to hlavně na servisu, kde jsme mnohokrát chybovaly,“ popisuje tajbrejkovou bitvu trenérka Leona Neumannová.

Do druhého zapasu lehce protočila sestavu, a to se ukázalo jako správný krok. Cats hrály agresivněji a koncentrovaně a zaslouženě se těšily z tříbodové výhry. „Chci všechny holky, včetně střídajících, moc pochválit. Dostávají ode mě spoustu pokynů, a to i během hry na hřišti jako od hrajícího trenéra. To není standartní, ani jednoduché. Moc mě těší vidět velký posun v taktických a technických aspektech,“ radovala se Neumannová po víkendových zápasech.

Kladno – VSK ČVUT 2:3, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U20

Cats U20, Kladno volejbal cz

Děvčata koučovaná Petrem Forejtem odehrála dvojzápas druhé ligy v Karlových Varech. Soupeři si spravedlivě podělili body, každý za jednu výhru.

Karlovy Vary – Kladno 1-3, 3-1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 A

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

Starší žákyně A pod vedením Ireny Pokorné odehrály tři velmi těžké zápasy v první desítce. V prvních dvou zápasech proti Kunicím a SVBC A děvčata dobře útočila. „Po bezchybném příjmu, na kterém jsme pilně pracovaly, to bylo lehké,“ chválila své hráčky Pokorná. Ve třetím zápase s Příbramí byla problémem koncentrace. „Nesoustředily jsme se na žádnou činnost, udělaly jsme spoustu nevynucených chyb a z toho pramenila prohra 0:2,“ litovala posledního mače trenérka.

Kladno A – Kunice 2:1

Kladno A – SVBC A 2:1

Kladno A – Příbram A 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 B

Cats U16 B, Kladno volejbal cz

Starší žákyně s Tomášem Svobodou vybojovaly v Krajském přeboru dvě cenné výhry.

Příbram B – Kladno B 0:2

Komárov – Kladno B 1:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 C

Cats U16 C, Kladno volejbal cz

C tým sbíral zkušenosti hned ve třech zápasech. Na nahrávce musela nastoupit smečařka, která se společně se čtyřmi hráčkami učila složitější přebíhaní. „Velké zlepšeni bylo vidět na stabilnějším podaní a obětavější hře v poli. Presto naše výkony na soupeřky ještě nestačily,“ zhodnotila vystoupení žákyň Irena Pokorná.

Kladno C – Kostomlaty 0:2

Kladno C – Nymburk B 0:2

Kladno C – Kr. Dvůr A 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.