Víkendový výsledkový servis 17.9. – 18.9: Cats sbíraly zkušenosti, Eagles U18 úspěšní

Eagles U18, Kladno volejbal cz

Děvčatům odstartovaly zápasy v nově vytvořených kategorií U22 a U20. jejich mladší kolegyně bojovaly v kvalifikačních skupinách Krajského přeboru. Eagles U18 debutovali na rozřazovacím turnaji v Českých Budějovicích, kde se nakonec kvalifikovali do druhé nejvyšší výkonnostní skupiny.

Eagles U18, Kladno volejbal cz

Chlapci U18

Svěřenci Martina Čmeľa bojovali na rozřazovacím turnaji v Českých Budějovicích. Ze tří zápasů odešli chlapci vítězně – Sokolov 3:1, Plzeň 3:0, Svitavy 3:0. Podlehli pouze domácímu týmu 0:3. „S výsledkem turnaje jsem spokojený i přes to, že jsme první utkání proti Sokolovu nezačali úplně nejlépe,“ říká trenér Martin Čmeľ. „Zápas jsme nakonec vyhráli 3:1 a druhé utkáni už bylo o poznání lepší. Bylo vidět, že se kluci víc rozkoukali a na hřišti to šlapalo. Po hladké výhře nad Plzní bylo jasné, že zápas proti Českým Budějovicím rozhodne, kdo postoupí z prvního místa,“ popisuje průběh turnaje. V těžkém zápase bohužel tahali za kratší konec, kdy byl největší rozdíl citelný na nahrávce a hře středových hráčů. „Nový tým U18 pospolu trénuje teprve první měsíc. Ještě postrádám chemii na hřišti. Věřím ale, že se to v průběhu sezóny bude jen zlepšovat. Pochválil bych Davida Pergla (kapitána) za dobře odehraný turnaj,“ dodává trenér. Všechny výsledky najdete ZDE.

Dívky U22

Děvčatům odstartovala první liga nově vytvořené soutěže. O víkendu odehrály dva zápasy v šestičlenné skupině. Bohužel tým Kladno volejbal cz. podlehl pražskému Orionu po boji v tajbrejku o dva body, následně pak hladce 3:0. „Respekt všem mým hráčkám. V prvním zápase jsme hráli krásný volejbal a smolně jsme ztratili pátý set. Ve druhém nám už docházela energie, přeci jen jsme přijeli v sedmi lidech,“ chválil své hráčky Petr Forejt. Všechny výsledky najdete ZDE.

Cats U20, Kladno volejbal cz

Dívky U20

Dvě výhry zaznamenal tým CATS U20 v domácí Kladenské sportovní hale, když vybojovaly krásné výsledky 3:1 a 3:0 proti Teplicím. Všechny výsledky najdete ZDE.

Cats U18 B, Kladno volejbal cz

Dívky U18 B

B tým U18 čekaly v sobotu dvě utkání Krajského přeboru. Děvčata pod trenérskou taktovkou Václava Červeného soupeři vzdorovala, ale z dvojzápasu vyšla bohužel naprázdno. Přes trenérem chválenou bojovnost podlehla Kralupům B a Královu Dvoru 0:3. „Jedeme dál, sbíráme zkušenosti,“ okomentoval výsledky kouč. Všechny výsledky naleznete ZDE.

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

Dívky U16 A

Ve druhém kole kvalifikace děvčata před domácím publikem ovládla skupinu E a připsala si do tabulky čtyři výhry proti Tuchlovicím, Kunicím B, VK Benešovská a Králově Dvoru B.  Všechny výsledky najdete ZDE.

Cats U16 B, Kladno volejbal cz

Dívky U16 B

I druhý tým starších žákyň bojoval v kvalifikaci. Ve skupině F však utrpěl tři prohry. S Příbrami A a s Hořovicemi ve dvou setech, Říčanům podlehla děvčata až v tiebreaku. „Škoda prohry v posledním zápase, bohužel nás rozložila nemoc v týdnu před turnajem. Některé hračky hráli úplně první zapas,“ řekl po turnaji trenér Tomáš Svoboda. Všechny výsledky najdete ZDE.