Do Kladna míří Ostrava. Chystá vendetu

Kladno volejbal cz

Volejbalisté Kladna přivítají v domácím prostředí Ostravu. Aktuálně devátý celek UNIQA extraligy si na Orly věří a v 16. kole chce na jeho půdě bodovat. Domácí budou chtít naopak odčinit porážku v Beskydech před televizními kamerami a navázat na sérii šesti výher v řadě na vlastní palubovce. Duel začíná v Kladenské sportovní hale klasicky úderem 18. hodiny.

Orli měli nakročeno v Beskydech k dalšímu vítězství. Houževnatý soupeř se ale oklepal a dokázal otočit vývoj utkání na svou stranu. Z dalekého Frýdku-Místku přivezli Kladenští pouze bod a útok na třetí místo museli odložit. Nyní se jim naskýtá další příležitost.

Do Kladna ale přijíždí hodně nepříjemný soupeř. Jestli se svěřencům Milana Fortuníka, který už tentokrát bude na střídačce, někomu nedaří, tak se jedná právě o Ostravu. Celek z moravskoslezské metropole vyhrál na půdě Orlů poslední tři vzájemná utkání a bodový zisk by bral i nyní. Akutálně se nachází na deváté pozici se třinácti body a pomalu se k němu přibližuje liberecká Dukla.

Na druhou stranu Ostrava dokázala vyhrát na půdě soupeřů v rámci extraligy pouze jednou, když zvítězila nad posledním Zlínem, jinak se ji při venkovních utkáních daří hlavně v Českém poháru. Další duel Orlů v Kladenské sportovní hale začíná v 18 hodin, případně ho můžou fanoušci sledovat pomocí streamu na platformě volej.tv.