Beach se naplno rozjíždí! V červnu proběhnou nábory

Ilustrační foto

Tréninky se rozjely naplno. Od května se díky stále lepšící se situaci v Česku může trénovat ve venkovních prostorech a všední odpoledne patří naplno beachareálu Vavřinec, kde se úderem června rozjedou i nábory do nově otevřené sekce plážového volejbalu pod vedením šeftrénera Jiřího Kraffera, ostříleného a zkušeného hráče tohoto moderního a bezkontaktního sportu.

Léto je za dveřmi, nicméně sportovní aktivity se rozjíždějí na plné obrátky a budou pokračovat i nadále. Po celý červen se mohou hlásit noví zájemci o plážový volejbal. Nábory pro nové zájemce budou probíhat tři středy po sobě od 9. do 23. června vždy od 16:30 do 18:00.

Nábory jsou určeny pro všechny děti bez ohledu na věk. Pro ně budou připraveny celkem tři tréninky pod vedením nejen Jiřího Kraffera, který několikrát reprezentoval Českou republiku v tomto sportu a v klasickém volejbale vybojoval dvakrát mistrovský titul s Českými Budějovicemi, ale i dalšího beachvolejbalového reprezentanta Jakuba Gály nebo šéftrenéra mládeže Kladno volejbal cz Martina Čmel‘a.

Všechny děti si odnesou nejen skvělý zážitek, ale také pozornost či dárkový předmět na památku, a pokud se jim tréninky zalíbí, budou mít možnost pokračovat dále a zapojit se do běžného tréninkového procesu v rámci beachvolejbalové sekce pod hlavičkou Kladno volejbal cz. Pro rodiče pak bude připraveno posezení v příjemném areálu Beach klubu Vavřinec a spolu s ním také občerstvení. Tak neváhejte a doražte!  

Pro všechny nové uchazeče jsou červnové tréninky zdarma. Jediným omezením tak budou zavřené šatny a sprchy, a to z důvodu přetrvávajících vládních opatření. V případě dotazů se obraťte na šéftrenéra plážového volejbalu Kladno volejbal cz Jiřího Kraffera.

Jiří Kraffer (tel. č.: 607 709 551, e-mail: kraffer.j@kladno.volejbal.cz)

Hráčský profil:
Vítěz Mistrovství České republiky v beachvolejbale v kategorii U18 a U20
Účastník Mistrovství Evropy v beachvolejbale v kategorii U18 a U20
Poznámka: V kategorii U20 tvořil pár s Jakubem Gálou, kladenským rodákem a trenérem beachvolejbalu Kladno volejbal cz