Orli mají bronzové fanoušky!

Fanoušci volejbalového Kladna se mohou pyšnit třetí příčkou v extralize! V hlasovacím souboji na sociálních sítích facebook a instagram v duelu o bronz porazili příznivce Liberce 1882:1502.

Mistry se stali podporovatelé úřadujícího šampiona ze skutečné palubovky, České Budějovice. Jihočeši se ve finále vypořádali s těmi, kdo drží palce Karlovarsku. Zlato brali po výsledku 2668:2471.

Kapitán extraligového celku Adam Zajíček míní, že si takovou přízeň ani nezasloužili.  První co ho napadlo bylo, že takový úspěch fanoušků půjdou s klukama zapít.

„Ale pak jsem si uvědomil, že to vlastně nejde,“ řekl s tím, že i hráči po internetu hlasovali, stejně tak jako jejich rodiny, kamarádi a přátelé.

„Hlavní zásluhu však mají fanoušci, protože jich je přece jen víc než hráčů,“ prohlásil reprezentační blokař a se smíchem zalitoval, že z toho skutečná medaile nebude stejně jako vítané prémie.

Příznivci Orlů během play off prokázali stabilní velmi dobrou výkonnost. Ve čtvrtfinále porazili Brňany 1667:1381, aby v boji o finále podlehli Karlovarsku 2340: 2437.

„Na to jaký jsme malý klub s malou halou je jejich rozmach oproti jiným klubům velký. Moc si toho vážíme a těší nás to,“ uzavřel Zajíček.

Kladenští v boji o bronz uspěli na obou frontách. Na facebooku zvítězili 697:402, na instagramu 1185:1100.

Zdroj: https://kladensky.denik.cz/ostatni_region/orli-maji-bronzove-fanousky-20200331.html