Víkendový výsledkový servis 22.4. – 23.4.: Další medaile pro Eagles, mladší žáci korunovali svou sezónu stříbrem

Eagles U14, Kladno volejbal cz

Třetí cenný kov si připsala chlapecká složka kladenského klubu. Po úspěších kategorie U16 do Kladna zamířilo stříbro z Krajského přeboru U14 v kategorii čtyřek. I když trenér Martin Ticháček chválou často šetří, tentokrát neměl na vybranou: „ Doufám, že medailové umístění bude kluky motivovat k další práci. Medaile na krku je k tomu velký argument, ale samozřejmě i velká odměna za dlouhou, a ne vždy jednoduchou sezónu.“

Chlapci U14

Eagles U14, Kladno volejbal cz

V neděli se v Odolene Vodě odehrál poslední , pátý, turnaj v kategorii U14 – čtyřek. Skupinou propluli mladší žáci vedení Martinem Ticháčkem bez jakýchkoli problémů a vyhráli třikrát 2:0. V semifinále narazili Eagles na domácí Odolena Vodu. První set bohužel ztratili nejtěsnějším možným rozdílem 25:23, což chlapce zlomilo a druhý set byl už jasnou záležitostí pro soupeře.

V zápase o třetí místo si však Ticháčkův tým spravil chuť a porazil rivala z Nymburka 2:0. Bronz z posledního turnaje kladenským mladším žákům zajistil fantastické druhé místo v celkovém pořadí Krajského přeboru.

Skupina:

Kladno – Benátky 2:0

Kladno – Poděs 2:0

Kladno – Kralupy 2:0

Semifinále:

Kladno – Odolena Voda 0:2

O 3. místo:

Kladno – Nymburk 2:0

Dívky U14

Cats U14, Kladno volejbal cz

Tým mladších žákyň odehrál druhé kolo mistrovství České republiky kategorie U14 v Brně. Bojovný volejbal ovšem na postup nestačil. Děvčata vyhrála dvakrát, třikrát ztratila zápas až v tajbrejku a další dvě prohry byly již jednoznačné. Tato bilance stačila na páté, nepostupové, místo ve skupině.              „ Chybělo nám trošičku toho štěstíčka v některých momentech hry. Holky musím hodně pochválit za předvedenou hru. I tyto zápasy jsou důležité k volejbalovému růstu. Máme dobrý základ k budoucím úspěchům,“ zhodnotil víkendové výkony trenér Václav Červený.