Víkendový výsledkový servis 11.2. – 12.2.: Kladenské týmy se neztratily, ze starších žáků se stává republikový hegemon

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

Patent na úspěch našel tým Kateřiny Svobodové. Starší žáci v poslední době s velkým přehledem potvrzují roli favoritů, nehledě na to, v jaké soutěži zrovna hrají. Tentokrát ovládli turnaj Českého poháru. V podobné formě hrají od prosince i ženy, které nenápadně stoupají tabulkou a mají dostřel druhou příčku. Svou skupinu ve velkém stylu vyhrály i mladší žákyně

Chlapci U20

Eagles U20, Kladno volejbal cz

Kladenští junioři mají po víkendu v nohou čtyři zápasy. Bilance je padesátiprocentní a zaručila jim setrvání ve druhé extraligové skupině. „ V sobotu jsme prohráli po hezkém bojovném výkonu s favoritem z Budějovic. Neměl jsem klukům co vytknout. Ale proti Zlínu převedli asi to nejhorší, co dokážou, a výsledek tomu také odpovídal,“ zhodnotil první hrací den trenér Martin Čmeľ.

V neděli byli Eagles ovšem bezchybní a z obou zápasů vyšli výherně a bez ztráty setu. „Kluci předvedli koncentrovaný výkon, minimum nevynucených chyb, plnili taktické pokyny. Těchto šest bodů nás udrželo ve skupině,“ chválil kladenský trenér své hráče.

Kladno – České Budějovice 0:3

Kladno – Zlín 0:3

Kladno – Frýdek Místek 3:0

Kladno – Znojmo 3:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Páté kolo Českého poháru starších žáků se odehrálo v dalekém Frýdku Místku. Mladí Eagles ovšem ve vlaku formu nezapomněli a turnaj ovládli před Českými Budějovicemi a Zlínem. Ze sedmi zápasů prohrál tým vedený Kateřinou Svobodovou pouze jednou, a to až v posledním zápase v tiebreaku. „Kluci odehráli další parádní turnaj. Hrajeme týmově, a navíc máme ve svém středu, tentokráte nejlepší útočné duo víkendu, opory Svobodu se Svobodou,“ okomentovala trenérka další povedený turnaj.

Kladno – Prosek 2:0

Kladno – Zlín 2:0                                                  

Kladno – České Budějovice 2:0

Kladno – TJ Svitavy 2:0

Kladno – Frýdek Místek 2:0

Kladno – Rychnov 2:0

Kladno – Letovice 1:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Ženy

Cats, Kladno volejbal cz

CATS vyrazily po sérii domácích zápasů do světa, a to konkrétně do Plzně. Proti sedmému celku druhé ligy byl cíl jednoznačný. „ Chtěly jsme plně bodovat, ale také se zároveň zaměřit na hru a vrátit se k plnění systému naší obrany,“ vyjmenovala úkoly trenérka Leona Neumannová. Obojí se podařilo na jedničku. Pro kladenský tým to znamená upevnění třetí pozice, ale zároveň další stahování náskoku prvních dvou týmů, na které ztrácí už jen 8 bodů. „Do příště a celkově do budoucna musíme pracovat na odvaze v útoku a jeho variabilitě. Zároveň je důležité korigovat počet nevynucených chyb,“ dodala smečařská opora.

Kladno – Plzeň B 3:0, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U22

Nadstavbu první ligy rozehrála tento víkend kategorie U22. Tým Petra Forejta bojuje ve skupině o 7.-11.místo a doma hostil Turnov. CATS pokračovaly v dobrých výkonech a připsaly si plný počet bodů do nadstavbové tabulky.

Kladno – Turnov 3:1, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U20

Cats U20, Kladno volejbal cz

Již minulý víkend začala nadstavba 2. ligy a CATS čekal dvojzápas v Táboře. Tým předvedl velmi bojovný výkon, když o dva sety bojoval za velmi nepříznivého stavu a dokázal průběh zvrátit ve svůj prospěch. „Holky se dokázaly znovu zkoncentrovat a vrátit do hry, což mě velmi potěšilo,“ chválil hráčky trenér Petr Forejt.

Nadstavba o 7.-11.místo pokračovala i tento víkend. Juniorky bohužel přišly o neporazitelnost. „První zápas jsme očividně podcenili,“ mrzelo trenéra Petra Forejta. Zápas plný chyb ovšem ovlivnil i fakt, že družstvo nemělo k dispozici ani jednu nahrávačku. Po změnách do druhého zápasu CATS vstoupily daleko lépe, a i díky zlepšené přihrávce dopadlo utkání v jejich prospěch.

Kladno – Příbram 2:3, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U18

Kadetkám se v nadstavbě 1. ligy proti favoritovi z České Třebové podařilo vybojovat pouze jeden bod za tiebreak.

Kladno – Česká Třebová 1:3, 2:3

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 A

Cats U16, Kladno volejbal cz

Irena Pokorná v Krajském přeboru U16 tentokrát s děvčaty nebojovala se soupeřkami, ale spíše se zdravotními komplikacemi v týmu. Cats odcestovaly na turnaj bez blokařek, jejichž místa obsadila nahrávačka se smečařkou. I na turnaji se žákyním nevyhnulo zranění, když po výronu zaskakující hráčky trenéři museli ještě více improvizovat. „ I v tak složité situaci se nám podařilo porazit domácí Benešov a holky za bojovnost právě v tomto zápase nesmírně chválím,“ řekla Irena Pokorná.

Kladno – Hořovice 0:2

Kladno – Příbram 0:2

Kladno – Benešov 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U14 A,B

Cats U14, Kladno volejbal cz

Krajský přebor mladších žákyň odehrála dvě družstva – A i B. Pod vedením Václava Červeného A tým zářil, když vyhrál všechny tři zápasy 2:0. „Potvrdili jsme roli favorita skupiny. Holky převedly opravdu výborný kolektivní výkon a dodržení taktických pokynů nám zápasy také velmi ulehčilo,“ řekl na adresu svých svěřenkyň.

Kladno A – Benátky 2:0

Kladno A – Mladá Boleslav 2:0

Kladno A – Kladno B 2:0

B tým si připsal výhru hned na začátku, když porazil konkurenta z Benátek v tiebreaku. Další dva zápasy byly bohužel nad síly kladenských žákyněk.

Kladno B – Benátky 2:1

Kladno B – Mladá Boleslav 0:2

Kladno B – Kladno A 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.