Víkendový výsledkový servis 24.9. – 25.9: Cats U16 náročný víkend úspěšně ustály, Eagles U22 i U16 zářili

U16 Eagles, Kladno volejbal cz

Pro Eagles vyšel tento víkend fantasticky. Muži nakonec udolali ve své extraligové premiéře Ústí nad Labem, jejich mladší kolegové v kategoriích U22 a U16 byli také neomylní. Navíc si výhry mohla všechna družstva vychutnat na domácí půdě Na Sletišti. Starší žákyně v kvalifikační skupině Českého poháru čekal maraton sedmi zápasů. Ten úspěšně zvládly a s bilancí čtyři výhry a tři prohry si vysloužily pochvalu trenérky Ireny Pokorné.

Chlapci U22

U22 Eagles, Kladno volejbal cz

V sobotu svěřenci Martina Čmeľa rozehráli první ligu kategorie U22. V kladenské hale hostili USK Slavii Plzeň. Z obou zápasů naši chlapci brali plný počet bodů, když si do tabulky připsali dvě výhry 3:0. „Výkon kluků byl jako na houpačce. Světlé momenty střídaly začátečnické chyby, jsem rád za zisk šesti bodů,“ popisuje utkání trenér Čmeľ. V neděli čekal tým výjezd k soupeřům do Sokolova, kde obhájil víkendovou neporazitelnost a porazil Severočechy dvakrát 3:1. Nejstarší Eagles tak byli tento víkend stoprocentní. Všechny výsledky najdete ZDE.

Chlapci U16

U16 Eagles, Kladno volejbal cz

V domácím prostředí na své starší kolegy dnes navázal tým U16. Na Sletišti se pořádalo druhé kolo Krajského přeboru starších žáků. Kladenští prošli turnajem bez zaváhání a radují se ze tří výher 2:0 proti Benátkám, Mladé Boleslavi a Odolena Vodě. „Potěšilo mě, že už jsme vypadali organizovaněji. Postupně se zapracovává libero, se kterým jsme doposud nikdy nehráli. Dobře jsme zpracovávali míče zadarmo,“ jmenuje trenérka Kateřina Svobodová pozitiva. Dodává, že se Orli konečně mohli opřít o kvalitní servis, což byla vždy jejich největší zbraň. Všechny výsledky najdete ZDE.

Dívky U16

U16 Cats, Kladno volejbal cz

V Hradci Králové se odehrál kvalifikační turnaj Českého poháru, skupiny B, kterého se účastnili Cats U16. Starší žákyně čekal náročný program, když před sebou měly sedm zápasů. Děvčata obstála, když čtyřikrát slavila výhru a třikrát se musela před soupeřem sklonit.

Kladno – Český Krumlov 1:2

TJ Sokol Mnichovo Hradiště – Kladno 1:2

Kladno – TJ Jiskra Nový Bor 2:1

SK Dansport Praha – Kladno 0:2

Říčany – Kladno 1:2

Kladno – TJ EMĚ Mělník B 0:2

Kladno – SK Kometa Praha 1:2

 „Jako pozitivní se ukázalo, že jsme se během dvou týdnů dokázaly sehrát s naši novou nahrávačkou. Původem blokařka narychlo měnila post z důvodu zranění naší nahrávačské jedničky. Útok chvílemi pěkně fungoval,“ chválila hráčky jejich trenérka Irena Pokorná. „Výrazně lepší týmy nás potrápily především stabilně výborným podáním, kdy byla vidět naše největší slabina na příjmu a v pomalých nohou k míči. Musíme do příštích zápasů zapracovat na rychlejší hře v útoku a na taktice podání,“ dodává spokojená trenérka. Všechny výsledky naleznete ZDE.