Zahajujeme prodej permanentek

Jestli chcete naše hráče pravidelně podporovat na letošní cestě za úspěchy, právě přišel Váš moment. V pondělí 19.9. bude spuštěn prodej permanentek pro sezónu 2022/2023. Jejich ceny ani ceny lístků na jednotlivá utkání se pro tento rok nemění. Nadále také platí, že permanentka i lístek zaručují majiteli místo k sezení.

„Peníze za lístky a permanentky putují do klubu a jsou využity jako prostředky k dalšímu rozvoji, a tak se každý zápas vlastně každý divák stane našim hrdým sponzorem. Za Vaši přítomnost, entuziazmus a podporu si Vás velmi ceníme,“ vzkazuje fanouškům Anna Earl, výkonná manažerka Kladno volejbal.cz.  

Majitelé permanentek za loňský rok budou kontaktováni klubem. V případě prodloužení si budou moci vyzvednout nové v pondělí od 16–19 hodin ve sportovní hale Na Sletišti. Noví zájemci přijdou na řadu v úterý a ve středu od 16-21 hodin. Platby budou probíhat v hotovosti.

PERMANENTKY

  • jednotná cena 300,- Kč
  • permanentka zajišťuje konkrétní místo k sezení
  • majitel permanentky musí nejpozději 24 hodin před utkáním potvrdit účast na utkání (SMS nebo emailem), na pokladně bude mít připravenou vytištěnou vstupenku na utkání (cena 50,- Kč)
  • pokud majitel účast na utkání nepotvrdí, a přesto na utkání přijde, má vstupné za 50,- Kč, ale ztrácí nárok na „své“ místo
  • pokud účast na utkání nepotvrdí, považujeme jeho sedadlo za volné a můžeme nabídnout k prodeji dalším zájemcům

VSTUPENKY

  • základní vstupné                                                                                                 100 Kč
  • senioři a studenti, ZTP a ZTP-P (po předložení platného průkazu)   50 Kč
  • děti do 10 let zdarma (bez nároku na místo k sezení)

Vstupenky je možné zakoupit online na webových stránkách společnosti Ticketportal (https://go.ticketportal.cz/company/63). Tam je prodej spuštěn vždy 3 dny před konkrétním zápasem. K dostání jsou vždy i na pokladně Kladenské sportovní haly, která otvírá hodinu před každým utkáním.

Všechny informace naleznete také ZDE .

Pro rezervaci permanentek nebo individuální termín vyzvednutí kontaktujte klubovou kancelář na adrese klub@kladno.volejbal.cz.