O víkendu bude Kladenská sportovní hala plná volejbalu

Starší žáci Kladno volejbal cz

Kladenská sportovní hala bude celý víkend hostit volejbalové týmy hned ve dvou soutěžích. V sobotu dopoledne hrají starší žáci další kolo Krajského přeboru. Hned po nich v 12h kadeti nastoupí v extralize.

V sobotu 26.2. rozehrají starší žáci 6.kolo Krajského přeboru. Tým Kateřiny Svobodové je letos opět ve skvělé formě a momentálně je v tabulce na 2.místě za Volleyball Nymburk, který má stejně bodů, ale lepší skóre. Do Kladna přijedou týmy z Odoleny Vody, Nymburka a Brandýsa nad Labem. Turnaj začíná v 9:00. Rozpis soutěže ZDE.

Kadeti Kladno volejbal cz

Hned po skončení zápasů starších žáků bude k vidění v hale nejlepší volejbal v kategorii kadetů. Extraligový tým Kladno volejbal cz je v tabulce momentálně na 13.místě. Před sezonou měl s týmem trenér Martin Čmeľ za úkol udržet nejvyšší soutěž, zatím ale překonali tento cíl a probojovali se i do 2.nejvyšší skupiny. Na posledním turnaji se jim ale nedařilo a turnaj na Kladně bude s 3.skupinou. Pod vysokou sítí se sejdou v Kladně týmy z Opavy, Liberce, Příbrami a Zlína. Rozpis soutěže ZDE.

Přijďte fandit do Kladenské sportovní haly a užijte si i mládežnický volejbal!