Ceny vstupenek zůstávají, prodej permanentek odložen na neurčito

Nová sezóna se nezadržitelně blíží. Kladenští volejbalisté se představí v domácím prostředí poprvé 26. září, kdy na vlastní palubovce přivítají Brno. Zdali před plnou halou, poloprázdnou tribunou či jen skromným počtem fanoušků, není vzhledem k aktuální situaci ohledně koronaviru jasné, i proto je zatím odložen prodej permanentek a k dostání budou pouze lístky na jednotlivé zápasy.

Ceny vstupenek oproti minulé sezóně zůstaly na stejné hodnotě. Návštěvníci zaplatí za lístek 100 korun, senioři a studenti do 18 let následně poloviční částku. Děti do 12 let se pak dostanou do haly zcela zdarma.

Situace ohledně koronaviru je nejasná. Vláda ČR potažmo ministerstvo zdravotnictví zavádí vzhledem k zhoršujícímu se stavu počtu nakažených určitá opatření, takže diváci budou muset mít při zápasech roušky, které jim budou zakrývat dýchací cesty. „Sledujeme nařízení volejbalového svazu a řídíme se podle toho, co vyhlásí Vláda ČR. K zápasům budeme muset mít vyplněné prohlášení, že jsme nezávadní,“ říká předseda klubu a trenér A-týmu Milan Fortuník.

Smůlu mají zatím permanentkáři. Kluby zatím nevědí, kolik lidí budou moci vpustit na zápasy, a proto nejsou k dispozici celoroční vstupenky. Ve hře je totiž i varianta, že dovnitř bude vpuštěno méně osob, než umožňuje kapacita haly. „Zkrátka nechceme rozhodovat o tom, kdo a kde bude sedět, kteří permanentkáři by se v případě omezeného počtu lidí do haly dostali a kteří ne, a proto se zatím permanentní vstupenky prodávat nebudou,“ objasňuje Fortuník.

Zatím tak budou muset stačit vstupenky na jednotlivá utkání. Novinkou pro fanoušky je, že si je budou moci nyní pořídit z pohodlí domova přes síť Ticketportal nebo na jejich pobočkách. „Je to z důvodu, abychom se mohli řídit podle právě aktuálních vládních nařízení,“ vysvětluje šéf kladenského volejbalu. V den utkání pak budou lístky k dispozici i na hale.

Nákup vstupenek na domácí utkání by měl být spuštěn během několika dnů a k nalezení by měl být na odkaze: https://www.ticketportal.cz/sport/volejbal.

Ceny vstupného

100 Kč základní vstupné
50 Kč senioři a studenti do 18 let
Děti do 12 let zdarma