Sportovní sobota na Kladně: Za jednu vstupenku na hokej, volejbal a florbal!

Sportovní sobota na Kladně: Za jednu vstupenku na hokej, volejbal a florbal!

Rytíři, Orli a Kanonýři spolu! Pokud máte rádi sport a fandíte kladenským týmům, rozhodně si zapište do kalendáře datum 5. října 2019. Právě v tento den je pro vás přichystaný pestrý program, který zahrnuje utkání hokejistů, volejbalistů a florbalistů.

Všechny tři sportovní akce na sebe krásně navazují a pokud byste je chtěli vidět všechny za jednu cenu, stačí si koupit vstupenku na hokej. Na tu vás pak zdarma pustí na volejbal a florbal. Nádherně se to všechno sešlo a sobota 5. října nabízí bohatý sportovní program. Vše odstartuje utkáním 7. kola hokejové extraligy, v rámci kterého Rytíři hostí Bílé Tygry z Liberce. Začíná se 15:00 na kladenském ČEZ stadionu.

Lákadlem pro fanoušky je určitě fakt, že po slabším startu Rytíři vyhráli dva těžké zápasy v řadě. Bojovný výkon si jistě přenesou i do sobotního klání.

Na hokej navazuje extraligový volejbal, kdy kladenští Orli hostí na úplný úvod sezony tým VK Lvi Praha. Začátek je naplánovaný na 18:00 ve Sportovní hale u aquaparku. „Budeme rádi, když dorazíte na první zápas nového ročníku. Pokud půjdete už před tím na hokej a přinesete si z něj vstupenku, budete mít vstup na náš zápas zdarma,“ připomněl trenér volejbalistů Milan Fortuník.

Kladenští volejbalisté vstupují do sezony 2019/20, ve které budou chtít minimálně obhájit třetí místo v základní části. Fanoušci uvidí v akci tři české reprezentanty či nizozemského navrátilce Daana van Haarlema.

A hokejem a volejbalem sobotní program nekončí. Od 19:00 ve sportovní hale BIOS mezi zimním stadionem a hokejbalovou arénou hrají florbaloví Kanonýři zápas 5. kola proti Petrovicím. I tady bude platit, že se vstupenkou ze sobotního hokeje, máte vstup zdarma. „Věříme, že hokejové příznivce může nadchnout i florbal. Jako správní Kanonýři vyznáváme útočný styl, navíc ve florbale padá poměrně dost branek, takže jde o atraktivní podívanou,“ slibuje trenér florbalistů Jan Pazdera.

Kanonýři jsou v tabulce 1. ligy momentálně na druhém místě. V létě prošli velkou personální i vizuální proměnou a jejich cílem je napodobit hokejové Rytíře a postoupit do nejvyšší soutěže. V domácím prostředí jsou zatím stoprocentní.

Takže v sobotu 5. října dorazte v 15:00 na zimní stadion, kde Rytíři hostí Liberec, poté se přesuňte o kousek dál do Sportovní haly, kde se na vaší podporu budou těšit od 18:00 volejbalisté Kladna hrající zápas proti pražským Lvům a na konec zamiřte do haly BIOS – florbaloví Kanonýři vyzvou celek z Petrovic a to v 19:00. Takže všichni společně za Kladno!