Volejbaloví orli už trénují s posilami

Semifinalisty posledního ročníku volejbalové extraligy v přípravě na novou sezonu už doplnily posily. Kladenští orli tak postrádají jen tři reprezentanty.

V těchto dnech můžete kladenský volejbalový tým potkávat mezi jednotlivými sportovišti kolem Sletiště takřka kompletní. Pokud jste skalním fanouškem týmu, pak vám při shledání možná ještě nic neřeknou tváře blokaře Mikulenky, smečaře Kuboše či univerzála Okošanoviče. Vedle nich uvidíte staré známé nováčky nahrávače van Haarlema s Fortuníkem.

„Ve stylu přípravy se tím ale nic nemění. Volejbalu bude stále málo, o to víc posilovny, plavání nebo obratnosti. Například van Haarlem takovou přípravu s námi nezažil, protože v těchto dnech pobýval v národním týmu. Letos poprvé je s klubem. To samé by se dalo říct o Vemičovi, který k nám loni přišel později,“ říká kladenský kouč Milan Fortuník.

V posledním srpnovém týdnu se všichni orli zapojí také do společenských akcí. Představí se veřejnosti v kladenském Centralu, účastní se Běhu naděje a pojedou se podívat za „opuštěnými“ dětmi do Unhoště. Poté je čeká několik přípravných turnajů. Začátek extraligy je na programu 5. října. do evropského poháru vstoupí v prosinci buď proti rakouskému, nebo rumunskému týmu.

Zdroj: http://www.vasekladno.cz/sport/volejbal/10710-volejbalovi-orli-uz-trenuji-s-posilami