Kladenští Orli nedali Pražanům šanci a získali všechny tři sety

Volejbalisté Kladna se v sobotu podruhé v sezoně utkali v domácí hale s pražskými Lvy. Ani tentokrát nezaváhali a soupeře porazili suverénním výkonem bez ztráty jediného setu.

Kladenské Orly přijel podpořit po vleklých problémech na cestě konečně i ruský univerzál Sergej Baranov, který teprve v sobotu dopoledne přistál na pražském letišti. Díky několika tréninkům, které v Kladně odehrál na konci minulého roku, byl se spoluhráči už sehraný. V utkání s pražskými Lvy bylo znát, že je to velice silná podpora týmu, k výhře Kladeňákům pomohl hned třinácti body.

První set patřil jednoznačně volejbalistům Kladna. Především díky perfektnímu servisu Adama Zajíčka. V druhé sadě Orli mírně polevili, nakonec ale díky servisu a zkvalitnění hry stav otočili opět ve svůj prospěch. Třetí set už nedali Lvům šanci a hned v úvodu získali šestibodový náskok.

I v tomto utkání se proti sobě postavili otec se synem. V dresech soupeřů hrál bývalý hráč Kladna Ondřej Fortuník, syn kladenského trenéra. Ondřej uvedl, že s výkonem svého týmu spokojený nebyl.

Jeho otec hned po utkání zářil radostí. „Výhra 3:0 nad Prahou je pro nás velice důležitá a zároveň děkujeme za podporu všem fanouškům,“ uvedl na palubovce Kladna trenér Fortuník.

Zdroj: Kladenské listy