Orli jsou připraveni vletět na Maďary

Kladenští volejbalisté včera v podvečer dorazili do maďarského města Kazincbarcika, kde dnes (18.00) sehrají odvetné utkání evropského poháru s místním týmem VRC.

Orli ve středu ráno sedli v Praze na vlak a po obědě dorazili do Budapešti, odkud pokračovali autobusem do místa zápasu. „Ubytování je slušné. Stihli jsme po příjezdu lehké protažení v hale. Tu teprve pořadatelé v noci na dnešek připravovali na utkání. Tým je v pořádku,“ hlásí z Maďarska kladenský kouč Milan Fortuník.

Dnešní program do zahájení duelu mají kladenští volejbalisté rozfázovaný na pohodovou snídani, poté poradu u videa, odjezd na trénink, oběd, odpolední odpočinek na hotelu, svačinu, krátkou taktickou poradu a přesun do haly.

„Myslíme si, že soupeř bude hojně využívat útok z pajpu, což jim u nás docela šlo. Jsme zvědaví, co předvede jejich účko a jak jim půjde servis,“ dodává trenér. Kladenský tým nastoupí ve složení Habr, Vemič, Sobotka, Wallisch, Hýský, Zajíček, libero Moník, na střídačce na svou příležitost budou čekat Syrůček, Blažek, Jachnicki, Koloušek a Vostárek. Univerzál Marel musel zůstat kvůli pracovnímu vytížení doma.

Kladenský klub zve už dnes všechny své příznivce na pondělní domácí šlágr s Karlovarskem (20.15), na který má vstup zdarma každý, kdo přijde s platným lístkem z hokejového utkání Rytířů se Vsetínem (17.00).

Zdroj: Vaše Kladno