Béčko v Domažlicích 1:1

V sobotu 20 října se vydalo družstvo B týmu odehrát třetí kolo 2.ligy mužů do Domažlic. Náš soupeř doposud nenašel přemožitele . To se naše družstvo chystalo změnit. V 8 hodin jsme vyrazili od sportovní haly v Kladně, zatímco druhé auto vyjíždělo z nákupního centra Zličín. Náš zápas podle rozpisu začínal v 11 hodin, protože před námi nastupovalo družstvo žen domácího klubu. První zápas žen se protáhl na čtyř setovou bitvu a proto náš celek nastupoval až v 11:20.
Do zápasu jsme vstoupili méně koncentrovaní než náš soupeři. Ve střední části prvního setu si soupeř vybudoval několikabodové vedení a našemu družstvu se už nepodařilo tento bodový náskok dohnat. O výsledku druhého setu rozhodla až koncovka ve které byly důraznější naši soupeř. Třetí set se nesl v režii našeho soupeře. Bohužel více chyb z naší strany rozhodlo o průběhu prvního zápasu pro našeho soupeře a prohráváme 0:3 ?
Do druhého zápasu nastupujeme s čistou hlavou a po poradě s head coachem Bednářem si jsme vědomi našich chyb v předešlém utkání, proto se jich už od začátku druhého zápasu vyvarovat. A hned od začátku prvního setu se ujímáme vedení, které si udržíme až do konce zápasu tím že držíme servis správně bráníme a vyvarujeme se chybám a vyhráváme 3:0 ?

Dominik Wallisch