Příbram zdecimovala Kladenské orly

Prvním kolem odstartovala třetí nejvyšší volejbalová soutěž také na půdě Kladna. Domácí orli překvapivě padli s béčkem Příbrami dvakrát 0:3.

Orli na své možnosti předvedli poloviční výkony. Na jeden parádně sehraný bod dokázali vyrobit pět zbytečných chyb a nalít do hlav protivníka vysoké sebevědomí.

„Béčko je pro mě srdeční záležitost, takže prohry nesu o to hůř. Měli jsme dobré okamžiky, ale ty horší převažovaly. K obojímu jsem svým dílem přispěl také já,“ uvedl po souboji sebekriticky blokař Štěpán Trojan.

Domácím šlo všechno, škoda jen, že neudrželi koncentraci po celá utkání. „Kluci zahráli extraligové balony, aby chvíli na to předvedli hru, za kterou by se styděli i junioři. Navíc jsme hráli zřejmě s nejsilnějším týmem skupiny. A jelikož vím, že máme na víc, tak se tolik na kluky nezlobím,“ dodal kouč orlů Vladimír Bednář.

„Obával jsem se, že v Kladně nevyhrajeme. O to více jsem překvapený i spokojený. Byli jsme o něco lepší,“ hodnotil dvojzápas Daniel Rosenbaum, trenér hostí a zároveň prezident příbramského klubu.

Příští víkend orli míří do Domažlic.

Sestava orlů: Trojan, Lenc, Vostárek, Koloušek, Nekvinda, Jachnicki, Wallisch, Sklenička, Blažek

Diváků: 13

Zdroj: Jan Murárik / Vaše Kladno

http://www.vasekladno.cz/sport/volejbal/9117-pribram-zdecimovala-kladenske-orly