Smečař Vemič patří Kladenským orlům

Posledního hráče do mozaiky základní sestavy si volejbaloví vicemistři vložili dnes dopoledne. Na smlouvě se s vedením kladenského klubu dohodl srbský smečař Miloš Vemič (31 let, 202 cm).

Na palubovce mu patří kříž s Tomášem Hýským. Za svou kariéru nasbíral národní tituly s Vojvodinou Novi Sad a německým VfB Friedrichshafenem, s oběma kluby vybojoval také národní poháry. Naposledy ho registroval polský klub BBTS Bielsko-Biała. Na tréninku Kladenských orlů se objeví příští týden.

„V přestupu Miloše má tradičně prsty můj kolega Petr Klár, který začal spolupracovat s novým hráčským manažerem. Získali jsem kvalitního hráče. Minulou sezonu kvůli narození potomka šel u něj volejbal trochu na vedlejší kolej, ovšem teď se hodlá přes Kladno do velkého volejbalu zase vrátit. Miloše předchází pověst solidního hráče ve všech činnostech. S ním jsme získali kvalitní přihrávku, kvalitní servis i schopnost dobře bránit. Po třech sezonách, na jejichž začátcích jsme posledního kvalitního hráče do základní sestavy sháněli ještě v září, tak nyní po třech dnech přípravy máme nezvykle brzy kádr uzavřený. Netvrdím, že se nerozhlížíme po dalším hráči, ale to se jedná o období kolem Vánoc,“ říká spokojený kouč Milan Fortuník

Zdroj: Jan Murárik / vasekladno.cz

Foto: Worldofvolley