Víkendový výsledkový servis 13.4. – 14.4.: Víkend patřil nejmladším kladenským nadějím

Cats U14 A, Kladno volejbal cz

Nejmenší Orlíci i Kočky statečně bojovaly v krajských kvalifikacích. Mladší žáci bohužel na účast na mistrovství ČR nedosáhli, žačky se v nově rozřazených skupinách Krajského přeboru prali o zařazení do co nejlepších skupin pro poslední turnaj, který se uskuteční v polovině května. 

Dívky U14 A

Cats U14 A, Kladno volejbal cz

Krajský přebor o víkendu zahájil další část soutěže v nově rozřazených skupinách. A tým předváděl výkony plné výkyvů, kdy střídal pěkné volejbalové akce s jednoduchými chybami, „ Když se dostaneme ale do herní euforie, vypadá, že máme i výbornou obranu,“ usmívala se po turnaji trenérka Irena Pokorná. Z Rakovníka si její družstvo odvezlo 2 výhry a 2 prohry.  V posledním turnaji, který se odehraje 12.5., budou mladší žákyně bojovat o 15.-18. místo z celkových 26 tymů Středočeského kraje.  

Kladno – Kutná Hora 2:0

Kladno – Kolín A 0:2

Kladno – VK Rakovník 0:2

Kladno – Komárov 2:0

Všechny výsledky a program soutěže naleznete ZDE.

Dívky U14 B

Cats U14 B, Kladno volejbal cz

I B družstvo s Petrem Viltem vstoupilo do Krajského přeboru s novými soupeři ve skupině a v domácím prostředí na Střední průmyslové škole rozřazovací turnaj nerozehrálo vůbec špatně. O lepší výsledek tým připravily nepřesnosti v koncovkách setů. Bereme jednu výhru, prohru v tiebreaku a dvě prohry. 

Kladno – Králův Dvůr 0:2

Kladno – Nymburské Bomby 1:2

Kladno – SVBC 0:2

Kladno – VK Mladá Boleslav 2:0

Všechny výsledky a program soutěže naleznete ZDE.

Chlapci U14

Eagles U14, Kladno volejbal cz

Havlíčkův Brod organizoval turnaj skupiny F kvalifikačního turnaje na mistrovství České republiky kategorie U14. Nejmenším Orlíkům zápasy nevyšly ideálně a po čtyřech prohrách obsadili páté místo. Kvalifikaci hrálo 40 týmů a z každé skupiny postupovaly dva týmy. „ Paradoxně bych pochválila jen dva největší začátečníky. Jinak zklamání, ale mnou očekávané na základě minulých výsledků, které byly také tak bídné,“ přiznala sportovně trenérka Kateřina Svobodová. 

Všechny výsledky naleznete ZDE.