Víkendový výsledkový servis 12.10. – 13.10. : CATS se radují z premiérové výhry!

Cats, Kladno volejbal cz

První vlaštovka v podobě tříbodové výhry přilétla Na Sletiště do A týmu žen. Vítězství nad Plzní znamená velkou motivaci do další části sezóny nejen v první lize žen, ale i dívčích soutěžích, ve kterých členky CATS povětšinou také figurují. Extraliga U18, kterou mohlo vidět kladenské publikum, přinesla očekávané výsledky a radost z druhého místa v turnaji, co ovšem pokulhávalo, byla forma, na kterou bude v dalších konfrontacích klást Martin Čmeľ daleko větší důraz. 

CATS

Přímého konkurenta uvítaly kladenské ženy v domácí hale. Oba týmy si mohly užít skvěle připravené tělocvičny s taraflexem a za bouřlivé podpory odehrály sedmé kolo 1. ligy žen. Z toho družstvo Leony Neumannové vytěžilo maximum a tři body zůstávají zaslouženě v Kladně. „Mám opravdu velkou radost z tohoto vítězství. A doufám, že nás to nakopne do dalších bojů. Od začátku zapasu jsme si za ním šly. Plnily jsme taktické pokyny na obraně. Odvážně jsme útočily. Konečně můžeme říct, že jsme si v několika postaveních pomohly servisem, odtáhnout soupeře od sítě a dostat ho pod tlak. Velkou pomoci byly určitě další oči asistentů. Díky kluci,“ měla radost ze splněné mise hrající trenérka, která měla tentokrát po ruce v rolích spolutrenérů Çağrıho Tana a Martina Čmeľa. 

CATS díky volnému losu a předehrávce zápasu mohou do konce měsíce profitovat ze zaslouženého oddechu, 1.11. pak doma budou hostit ve velmi důležitém zápase poslední Hronov. 

Kladno – Volejbal Plzeň 3:1 

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, číslo, Písmo

Popis byl vytvořen automaticky

Program soutěže a výsledky 

Dívky U22

Cats, U22, Kladno volejbal cz

Tým U22 měl o víkendu v cestě za dalšími výhrami velmi silného soupeře. První Madeta nakonec se štěstím odjela alespoň s jedním bodem, jinak Cats dvojzápasu dominovaly. „ Ve velmi hlasité atmosféře jsme si v první zapase celkem s přehledem poradily s lídry tabulky. I přesto, že holky z Budějovic mely moc dobře přihráno, tak se nám dařilo je ubránit a následně odútočit. Druhé utkání bylo už trochu poznamenán únavou. Ale uhrály jsme velmi cenné body do tabulky, moc chválím bojovnost holek, která jim vydržela až do konce zápasu,“ hodnotí další úspěchy trenérka Leona Neumannová. 

Kladno – České Budějovice 3:1, 2:3

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, číslo, Písmo

Popis byl vytvořen automaticky

Program soutěže a výsledky 

Dívky U20 

Cats, U20, Kladno volejbal cz

Úspěšná cesta 2. ligou pokračovala pro Cats, které si připsaly na své kont dvě jednoznačné výhry.       „ Před zápasem jsme si kromě zisku bodů nastavily cíle pro jednotlivé herní činnosti. Ty jsme z části splnily. Nadále pracujeme na komunikaci a organizaci přihrávky a obrany. Mám radost, že holky mají motivaci se posouvat a bojovat o každý míč. Velkou pochvalu zaslouží hlavně za vybojované koncovky druhého a třetího setu v druhém zápase,“ popsala svá očekávání trenérka Leona Neumannová.

Kladno – VK Rokycany 3:0, 3:0

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, číslo, Písmo

Popis byl vytvořen automaticky

Program soutěže a výsledky 

Dívky U18 

Cats, U18, Kladno volejbal cz

Kladenské kadetky musely čelit tlaku od jednoho z nejtěžších soupeřů, které může v soutěži potkat.   „ V sobotním dvojzápasu s Mělníkem jsme bohužel neuhráli body potřebné k boji o horní část tabulky, přesto bych výkon na hřišti rozhodně nehodnotila špatně. Mělník je kvalitní soupeř a v každém setu jsme s nimi bojovali ve vyrovnané koncovce, škoda že se jedna z nich neotočila naším směrem, ale bohužel se ukázaly jejich zkušenosti, které my stále nabíráme. Nicméně sezóna zdaleka nekončí a budeme pořád bojovat o lepší a lepší výsledky,“ zhodnotila s nadhledem dvě prohry trenérka Tereza Ticháčková. 

Kladno – TJ EMĚ Mělník 1:3, 0:3 

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, Písmo, číslo

Popis byl vytvořen automaticky

Program soutěže a výsledky 

Dívky U16 A 

Cats, U16 A, Kladno volejbal cz

Krajský přebor starších žákyň pokračoval v neděli pro tým Kladna A dalšími třemi zápasy. V první osmičce děvčata na rozjezd narazila na poměrně slabšího soupeře z Tuchlovic.  „ V něm jsme si mohly vyzkoušet rychlou hru středem i do kůlů a poměrně lehce jsme si došly pro vítězství,“ chválila trenérka Irena Pokorná. „ V druhém, vyrovnaném, zápase s Mělníkem se bojovalo o každý míč. V třísetové bitvě jsme nakonec byly šťastnější my.  Naopak v posledním zápase jsme málo tlačily podáním, nedařil se nám ani příjem a neskládaly jsme útoky z nepřesných náher z pole,“ popsala další dvě utkání středočeské soutěže, ve které je momentálně kladenský tým na sedmém místě. 

Kladno – Tuchlovice 2:0

Kladno – Příbram A 2:1

Kladno – Hořovice A 0:2

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, číslo, software

Popis byl vytvořen automaticky

Program soutěže a výsledky 

Dívky U16 B

Cats, U16 B, Kladno volejbal cz

Béčko starších žákyň čekal turnaj ve skupině B v Hořovicích. „První zápas jsme s domácím béčkem vyhráli tajbrejku a měli jsme už docela živý projev a krom druhého setu jsme téměř nekazili. V dalších dvou zápasech byli soupeři hodně slabí. Podávali jsme spodem, aby nám vraceli míče a mohli jsme zkoušet útočné kombinace. Pořád musíme makat na kvalitní přihrávce a nahrávce a musíme přidat na agresivnějším útoku,“ popsal hladký průběh turnaje Petr Vilt. Jeho svěřenkyně okupují čtvrté místo ve skupině, dva body před svými kamarádkami z týmu C. 

Kladno – Hořovice B 2:1

Kladno – Zdice 2:0

Kladno – SVBC B 2:0

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, číslo

Popis byl vytvořen automaticky

Program soutěže a výsledky 

Dívky U16 C 

Cats, U16 C, Kladno volejbal cz

Kvalitní tréninková práce se pomalu projevuje i na nejmladších děvčatech kategorie U16. Ta, stejně jako B tým, odehrála tři zápasy ve skupině B. První dvě utkání vyzněla jednoznačně v jejich prospěch a mladé Cats mohou těšit dvě výhry za tři body. Stopku dostaly žákyně až od Hořovic. „ S domácím tymem se nám naopak nedařilo na přijmu. Když jsme si ale dokázaly pečlivě přihrát míče zadarmo, dařil se nám už poměrně razantnější útok než v minulých turnajích,“ viděla hlavně pozitiva trenérka Irena Pokorná.  

Kladno – Zdice 2:0

Kladno – SVBC 2:0

Kladno – Hořovice B 0:2  

Program soutěže a výsledky 

Muži B 

2. liga, skupina A: Kladno – Prosek 0:3, 1:3 

Program soutěže a výsledky 

Chlapci U18

Eagles, U18, Kladno volejbal cz

Kladenskou sportovní halu okupovala celý víkend extraliga kategorie U18. Domácí držitele titulu udrželi po dvou prohrách v tiebreaku a po dvou výhrách ve třech setech příslušnost v první skupině, a hlavně konečné druhé místo. „ S celkovým výsledkem jsem spokojený, ale s hrou, kterou jsme předváděli, moc spokojený být nemůžu. I v utkáních, které jsme vyhráli 3:0, jsme kopili spoustu nevynucených chyb, které přišly vždy dřív než chyba soupeře. Zapracovat musíme na projevu na hřišti,“ nebral si servítky šéftrenér Martin Čmeľ. 

Kladno – SK Prosek 2:3

Kladno – VK Dukla Liberec 3:0

Kladno – Green Volley Frýdek-Místek 3:0

Kladno – SK Volejbal Kolín 2:3

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, Písmo, číslo

Popis byl vytvořen automaticky

Program soutěže a výsledky 

Chlapci U14 čtyřky 

Eagles, U14, Kladno volejbal cz

Benátky v neděli organizovaly Krajský přebor U14 ve čtyřkách. „ Pěkná bojovná hra, snaha o hru na tři doteky s útokem. Žádné pinkání nebo hra na první, na druhou přes. Dobře jsme podávali, hráli jsme obětavě v poli a během turnaje jsme se výrazně zlepšili v kvalitě nahrávky, což postupně vedlo i k mnoha zdařilým útokům. Celkově tedy moc pěkné 3. místo v 1. kole,“ potěšili výsledky i herní projev nejmenších Orlíků trenérku Kateřina Svobodovou. 

Kladno – Plzeň 2:0

Kladno – Benátky B 2:0

Kladno – Odolena Voda 0:2

Semifinále: Kladno – Benátky A 0:2

3. místo: Kladno – Odolena Voda B 2:1 

V Mnichově Hradišti se konal turnaj minivolejbalu, ve kterém kladenská trojka skvěle reprezentovala svůj klub a celý turnaj vyhrála. 

Minivolejbal, Kladno volejbal cz