Víkendový výsledkový servis 7.9. – 8.9. : Eagles U16 rozehráli Krajský přebor bez potíží

Eagles U16, Kladno volejbal cz

I přesto, že z víkendových kvalifikačních turnajů Českého poháru ani jeden z kladenských týmů nepostupuje, byla k vidění napínavá utkání a atraktivní soupeři. Muži B se nakonec radovali z velmi prestižní výhry proti loňskému účastníkovi extraligové baráže, středočeským Dobřichovicím. Takový výsledek bude určitě velkou motivací do startu sezóny. Tu zahájili i starší hráči, kteří si připsali v Kladenské sportovní hale do tabulky tři výhry. 

CATS

A tým žen se poprvé v letošní sezóně ukázal před domácím publikem v rámci kvalifikačního turnaje Českého poháru. Los jim do cesty přiřadil velmi kvalitní protivníky, čehož si ovšem byla trenérka Leona Neumannová vědoma: „ Cílem bylo využít tyto zápasy k sehrávaní a získání herních zkušeností před sezonou. Řekla bych, že se nám to podařilo splnit. Všechny hračky dostaly prostor. A já jsem jako trenér mohla zkoušet kombinace a hledat silné a slabé stránky hráček i celého tymu.“

V prvním zapase proti Plzni bohužel Cats ve třech setech bojovaly se sideoutem a musely dotahovat náskok soupeře. I přes velkou stíhací jízdu pak děvčata koncovky nedotáhla do konce a prohrála 1:3.  „ V druhem zapase proti silným Lvicím jsme bohužel udělaly velký krok zpátky v naši bojovnosti a týmovosti a podle toho vypadal i výsledek. Určitě nám odehrány víkend dal mnoho podnětů ke zlepšení a ukázal nám, co nás v nové soutěži čeká,“ dodala trenérka. 

CATS rozehrají první ligu žen již tuto sobotu. V rámci skupiny A se utkají 14.9. v unhošťské sportovní hale s družstvem Národního volejbalového centra od 10:00. 

Program soutěže a výsledky naleznete ZDE

Kladno – Plzeň 1:3

Kladno – VK Lvice Praha 1:3

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, Písmo, Elektricky modrá

Popis byl vytvořen automaticky

Cats U18 B

Kladno B – Kralupy C 0:3

Kladno B – Kralupy B 2:3

Eagles B

Kladno – Karlovarsko B 0:3

Kladno – TJ Sokol Dobřichovice 3:2 

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, Písmo, číslo

Popis byl vytvořen automaticky

Eagles C 

Krajský přebor 2. třídy mužů, skupina A:

Kladno – Benátky nad Jizerou B 1:3, 0:3

Kolín B – Kladno C 0:3, 2:3 

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, Písmo, číslo

Popis byl vytvořen automaticky

Chlapci U16 

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Starší žáci zahájili nový ročník Krajského přeboru v domácí hale. Tým Martina Ticháčka bojoval ještě s řadou nepřesností, které nejsou na začátku jakékoli soutěže něčím výjimečným. „ Prohráli jsme jen s Kolínem a hodně jsme jim to usnadnili. Co trénovat víme a zlepšovat se určitě budeme. I letos to vypadá, že budou velké rozdíly ve výkonnosti všech deseti týmů. A jako vloni se budou prát Kolín, Kladno a Příbram A o dvě postupová místa na MČR,“ zhodnotil první turnaj a úroveň soutěže trenér Eagles. 

Druhé kolo je na programu v neděli 22.9. 

Kladno – Benátky nad Jizerou 2:0

Kladno – Kolín 0:2

Kladno – VK Mladá Boleslav 2:0

Kladno – Řevnice 2:0

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, číslo

Popis byl vytvořen automaticky

Všechny výsledky a program soutěže naleznete ZDE