Víkendový výsledkový servis 19.10. – 20.10. : Pohár nám ukázal, že na tom nejsme úplně špatně, míní Ticháček

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Relativně jednoduchou cestu turnajem zažili nejstarší Eagles v první skupině extraligy U22, ale nevyhnuli se pokárání trenéra Čmeľa z důvodu jejich ne příliš ideálního managementu nasazení. Starší žáci si naopak vysloužili trenérovu pochvalu a jejich herní projev dokazuje, že jsou na správné cestě, i když pořád plné náročných výzev. Áčko Cats v kategorii U16 si s přehledem pohlídalo účast mezi nejlepšími týmy a může se těšit na velmi zajímavou druhou část. 

Chlapci U22

Eagles U22, Kladno volejbal cz

Nejstarší Eagles o víkendu odehráli první bodovací turnaj extraligy U22. I když bylo cílem se ve skupině udržet, nakonec měl tým Martina Čmeľa šanci celou akci vyhrát.  První místo ho stál pouze nestoprocentní přístup v posledním utkání s domácím týmem. 

„ V utkání proti Liberci jsme měli zase pomalý rozjezd, což nás stálo první set, ve druhém a třetím setu jsme kvalitním servisem odtáhli soupeře od sítě a dobrou obranou v poli a na síti s přehledem sety vyhráli,“ těšil dobrý vstup do turnaje trenéra. Druhé utkání s Ostravou bylo z kladenské strany o hodně lepší, chlapcům vyšlo pár sérii na servisu, drželi si soupeře pod sebou a dobrou ofenzivou zdolali Beskydy bez problémů ve třech setech. „ Za tento výkon bych chtěl kluky pochválit, Beskydy nebyly slabším soupeřem. Ale v posledním utkáni proti Brnu bylo vidět, že kluci už nemusí vyhrát, aby se udrželi ve skupině, a bylo to hodně znát na našem výkonu, který byl tragický,“ neskrýval nespokojenost se závěrem víkendu.  Eagles ale díky tomu vědí, na co dát v tréninku větší důkaz a co zlepšit.

Kladno – VK Dukla Liberec 3:2

Kladno – Ostrava 3:0

Kladno – SGLD Brno 0:3 

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, Elektricky modrá, Písmo

Popis byl vytvořen automaticky

Program soutěže a výsledky 

Chlapci U16 

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Kladenští kadeti vyrazili hlavně pro herní zkušenosti na Český pohár do Hradce Králové. Ve skupině se postupně utkali s týmy Prosek A i B a Českým Krumlovem. „ S pražskými týmy prohráváme, ale za porážku s béčkem si můžeme sami. Velká nervozita z prvního zápasu na turnaji nám prohrála koncovku prvního setu a ve druhem to bylo jen horší. S áčkem Proseku nebylo co řešit, je to tým na první místo v poháru. Základ týmu mají v širším výběru ČVS U16, a tak nás jasně přehráli,“ shrnul vstup do turnaje trenér Martin Ticháček. Česky Krumlov naopak na Orly nestačil a výhra jim zvedla sebevědomí.

Po odehrání základní skupiny turnaj pokračoval mezikolem, které družstva následně posílalo do skupin o umístění. Porážka od Lvů Praha znamenala, že se Eagles v neděli střetnou s Karlovými Vary a Meteorem. „ Porážka od Varů nás už musí upřímně mrzet, to je naopak náš výkonnostní koš. Horší servis, nepozornost v poli, měkký útok. Zapas s Meteorem už byl naopak zase lepší. Pomohli jsme si podáním a Meteor nám neškodil,“ popsal nedělní zápasy trenér. 

Turnaj uzavírala odveta s Prosekem B a nemohla dopadnout lépe. „ Zasloužená výhra a přiměřená pochvala. Turnaj nám zase ukázal, že na tom nejsme asi úplně špatně, ale i kde nám to ještě drhne,“ shrnul přiměřeně spokojený Ticháček. 

Kladno – Prosek A 0:2

Kladno – Prosek B 0:2

Kladno – Český Krumlov 2:0

Kladno – VK Lvi Praha 0:2

Kladno – VK Karlovarsko 0:2

Kladno – SK Meteor Praha 2:0

O umístění:

Kladno – Prosek B 2:0

Program soutěže a výsledky

Muži B 

2. liga, skupina A: Kladno – Karlovarsko B 3:1, 1:3 

Program soutěže a výsledky 

Dívky U16 A 

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

Cats v Mělníku odehrály poslední turnaj 1. části Krajského přeboru. Trenérka Irena Pokorná jasně definovala cíle turnaje, a to se udržet v nejlepší skupině, k čemuž stačila jediná výhra. To její svěřenkyně dokázaly ve druhém utkání, ve kterém si poradily s Brandýsem nad Labem. „ V posledním zápase jsme tedy mohly prostřídat cely kádr. Do dalších turnajů musíme neustále pracovat na přijmu, stabilitě podaní a především na nahrávce po špatném přijmu,“ vyjmenovala největší výzvy pro předvánoční období. 

Kladno – Mělník A 0:2

Kladno – Brandýs nad Labem 2:0

Kladno – Kralupy A 0:2

Program soutěže a výsledky 

Dívky U16 B

Cats U16 B, Kladno volejbal cz

Starší žákyně B stejně jako jejich spoluhráčky odehrály poslední kolo první části Krajského přeboru v Kralupech. Děvčata ukázala v obou utkáních velmi proměnlivou kvalitu výkonů.  „ Neměli jsme moc dobře přihráno. Tím jsme i dělali chyby na útoku což nás občas sráželo. Poměrně se nám dařil servis a když jsme přidali i přihrávku a povedl se útok, tak se na naši hru pěkně koukalo. Věřím, že jsme na dobré cestě, jen každá z holek musí přijmout zodpovědnost za svůj výkon,“ hodnotil turnaj trenér Petr Vilt. 

Kladno – Kralupy B 1:2

Kladno B – Kladno C 2:1 

Program soutěže a výsledky