Kladenská hala viděla první školní minivolejbal

Minivolejbal ZŠ, Kladno volejbal cz

Ve středu odstartovala pod patronátem kladenského volejbalového klubu série turnajů školního minivolejbalu. První letošní propagace volejbalu pro nejmenší se vydařila na jedničku a celý klub spolu se všemi zúčastněnými se již těší na pokračování, které je v plánu 27. listopadu. 

„Turnaje jsou určené především pro žáky třetích tříd, ale zúčastnit se mohou šikovné děti mladší anebo třeba děti míň sportující z vyšších ročníků základní školy. Tentokrát děkujeme 5. základní škole za hojnou účast,“ potěšil zájem prezidenta Milana Fortuníka. 

Turnaj se vydařil, týmy sehrály spoustu utkání podle pravidel barevného minivolejbalu, která umožní zahrát si základní druh odbíjené i dětem, které ještě volejbal nehrály a nikdy nevyzkoušely. V konečném pořadí byla nejúspěšnější dvojice Jaroslav Polák a Filip Šmolcnop, kteří získali nejvíc vítězství a zaslouženě si odnesli nejen sladké odměny za první místo, ale i klubová trička se jmény hráčů a týmu. Další minivolejbalové setkání se uskuteční 27. listopadu dopoledne a celý klub Kladno volejbal cz se těší na nejmenší sportovní nadšence, kterým se bude snažit přiblížit krásy sportu pod vysokou sítí. 

Vítězové 1.turnaje Minivolejbalu ZŠ, Kladno volejbal cz