Systém permanentek i prodej lístků doznal změn

Extraliga muži 2023-2024

Kladenský klub spouští od čtvrtka výdej permanentek na extraligovou sezónu 2023/2024. První zájemci si je budou mít možnost vyzvednout v průběhu Turnaje o pohár primátora města Kladna, který začíná již zítra. 

„Po několika letech jsme přistoupili k navýšení cen vstupenek. Donutily nás k tomu mimo jiné i rostoucí náklady na organizaci zápasu jako takového. Zvedla se cena permanentky, ale stále je o mnoho cenově výhodnější než kupovat jednotlivě lístky na zápas. Jejich systém zůstává totožný, ukázal se jako funkční,“ vysvětluje výkonná manažerka klubu Kladno volejbal cz Anna Earl. 

Vzhledem ke snahám eliminovat předzápasové fronty u pokladen si každý majitel permanentky nově bude muset založit účet na webu Ticketportal, kam mu budou vstupenky nahrávány, online je zaplatí a doma si je vytiskne. Odpadne tím nutnost čekat na vydání lístku na pokladně před utkáním. Fanoušci, kteří měli permanentku na předchozí sezónu, budou mít svá místa rezervována až do prvního utkání.

Pro lepší organizaci i bezpečnost se počínaje letošní sezónou do haly nedostane nikdo, kdo by neměl v ruce nějaký dokument, který ho ke vstupu opravňuje. Jedná se o platný lístek, permanentku, VIP pozvánku, klubovou kartu, kartu organizátory, účastníka zápasu nebo zástupce médií.                             „ Zjednodušujeme tím práci našich organizačních pracovníků a ostrahy, kteří nemohou mít kapacitou si pamatovat, kdo ke komu patří, kdo je člen klubu a podobně,“ dodává Anna Earl. 

VSTUPENKY NA ZÁPASY A TÝMU:

  • základní vstupné:  140,- Kč
  • zlevněné vstupné : 70,- Kč (studenti, důchodci, ZTP)
  • děti do 10 let: vstup zdarma bez nároku na místo (v případě zájmu o vstupenku je cena 70,- Kč)

SYSTÉM PERMANENTEK 

  • zájemce si koupí permanentku na konkrétní místo (sektor, řada, sedadlo) v hale; platí po celou sezónu
  • vytvoří si účet na Ticketportalu
  • nejpozději 24 hod před utkáním si musí vstupenky na konkrétní utkání v účtu Ticketportal zaplatit a vyzvednout/vytisknout. Pokud si místo nekoupí, rezervace propadá a místo se uvolní do prodeje
  • vstupenky lze zaplatit online a vytisknout si je doma, odpadá čekání na pokladně