Víkendový výsledkový servis 19.11. – 20.11.: Starší žáci si v Českém poháru drží medailové umístění

Eagles U16 Kladno volejbal cz

Starší žáci i žačky měli na programu turnaje Českého poháru, kde předvedli podle svých trenérů kvalitní výkony. Radují se i mladší žáci, kteří na turnaji čtyřek obsadili třetí místo. Kladenský klub také úspěšně zorganizoval dva turnaje minivolejbalu, kde se v roli ceny předávajícího objevil blokař A týmu Lukáš Kyjanica.

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Starší žáci o víkendu absolvovali turnaj Českého poháru, kde je čekaly boje v první osmičce západní části. V Českých Budějovicích skončili nakonec na třetím místě, když podlehli pouze vítězům z Českých Budějovic a Příbrami. Do dalšího turnaje tak drží druhou příčku, o kterou se pro rovnost bodů dělí s týmem Proseku. „Kluci mi udělali radost. Do naší hry se už promítá to, co trénujeme. Skáčeme servis, umíme střídat tvrdý útok a technické údery a daří se nám zrychlovat hru,“ potěšila předvedená hra trenérku Svobodovou.

Kladno – Mnichovo Hradiště 2:1

Kladno – Ústí nad Labem 2:0

Kladno – Odolena Voda 2:0

Kladno – Rychnov 2:0

Kladno – Jihostroj České Budějovice 0:2

Kladno – Příbram 1:2

Kladno – Prosek 2:1

Chlapci U14

Eagles U14, Kladno volejbal cz

Nejmladší Eagles vedeni trenérem Martinem Ticháčkem odehráli druhé kolo čtyřek v Benátkách. Chlapci hladce vyhráli všechny zápasy ve skupině, pak se ale museli sklonit v semifinále před týmem Odoleny Vody B. Medaile jim však neunikla, když zabojovali a v zápase o třetí místo porazili tým Odoleny Vody D.

Kladno – Odolena Voda E 2:0

Kladno – Benátky nad Jizerou 2:0

Kladno – Mladá Boleslav 2:0

Kladno – Odolena Voda B 0:2

Kladno – Odolena Voda D 2:0

Minivolejbal

Minivolejbal Kladno volejbal cz

Státní svátek 17.11. využilo vedení Kladno volejbal cz k organizaci dvou turnajů v minivolejbale. Dopoledne se odehrál turnaj v oranžovém minivolejbalu mezi spolupracujícími kladenskými sporty. Zástupce na turnaji tak měli volejbal, florbal, hokej a baseball. „Děti se pěkně zabavily a byly k vidění i nadšené sportovní výkony,“ těšilo organizujícího trenéra Petra Vilta.

Odpoledne se pak odehrál první Středočeský svazový minivolejbal na Kladně. Hrál se modrý minivolejbal, který už je téměř totožný s šestkovým volejbalem, jen se hraje ve třech hráčích a na menší hřiště. Turnaje se zúčastnilo 21druzstev z čehož bylo 9 kladenských. „S pokročilejší fází turnaje přibývalo napínavějších utkání a stále větší nasazení dětí. To je podle mě daleko důležitější než výsledek. Na závěr přišel ceny předat Lukáš Kyjanica, z čehož měly děti velikou radost. Takže mohu s čistým svědomím říci, že se nám organizace turnaje, ale i celého dne povedla,“ dodal Petr Vilt.

Dívky U16

Cats U16, Kladno volejbal cz

Sokolov o víkendu pořádal druhé kolo Českého poháru starších žákyň. Ve třetí skupině se představily i Cats vedené Irenou Pokornou. Čekal je, stejně jako starší žáky, maratón sedmi zápasů, se kterým se popasovaly se ctí. „V prvním zápase jsme se ještě stihly probudit, ale druhý a třetí jsem pojaly velmi vlažně. Takže v sobotu jsme odvedly dobrou soustředěnou práci jen proti Tatranu Střešovice,“ hodnotila sobotu trenérka Pokorná své svěřenkyně. „Neděle byla ovšem famózní, soupeřky jsme zatlačily podáním, plně jsme se soustředily na taktiku a odměnou nám byly tři výhry,“ těšil ji druhý hrací den. Díky němu tak Cats obsadily čtvrtou příčku.

Kladno – Liberec 1:2

Kladno – Příbram 0:2

Kladno – Rudolfov 0:2

Kladno – Střešovice 2:0

Kladno – Olymp 2:1

Kladno – Sokolov 2:1

Kladno – Madeta České Budějovice 2:0

Cats U16, Kladno volejbal cz