1DayMore4Volleyball: Podpisy a foto stříbrných medailistů Českého poháru

Srdečně zveme příznivce kladenských Orlů na další volejbalové utkání UNIQA Extraliga mužů 2019/20. V sobotu 29. 2. 2020 od 18h00 hostíme v Kladenské sportovní hale (vedle Aquaparku) České Budějovice.

Týden po vzájemném souboji ve finále Českého poháru v Kutné Hoře se oba týmy znovu utkají, tentokrát však budou bojovat o extraligové body. V Kutné Hoře slavili vítězství Jihočeši. V extraligové tabulce patří kladenským Orlům sedmá příčka, českobudějovický Jihostroj je v tabulce druhý. První utkání tým Milana Fortuníka na jihu Čech prohrál v tiebreaku 3:2 na sety.

V sobotu se Kladno připojí k velké akci Evropské volejbalové federace CEV, která pod názvem 1DayMore4Volleyball umožní sportovním fanouškům v halách a tělocvičnách po celé Evropě hrát volejbal. V Kladenské sportovní hale se od 16:00 setkáte s našimi trenéry a máte možnost vyzkoušet si volejbal pod jejich odborným dohledem.

Následně mezi Vás přijdou i Kladenští Orli, můžete přímo na místě získat podpis či fotografii čerstvých stříbrných medailistů z Českého poháru mužů!  29. únor je dnem navíc pro volejbal…

…těšíme se na Vás v Kladenské sportovní hale!

Sobota 29. 2. 2020 od 18hod.   Kladno volejbal cz – Jihostroj České Budějovice

Je to přestupný rok – to znamená, že tento rok máte den navíc, tak proč jej strávit volejbalem!  Evropská volejbalová federace CEV pořádá obrovskou oslavu sportu po celé Evropě. Je to vaše šance –  stát se jeho součástí! Více informací na www.1daymore4volleyball.cev.eu

Zdroj: https://volleycountry.com/cz/extraliga/1daymore4volleyball-podpisy-a-foto-stribrnych-medailistu-z-ceskeho-poharu