Kladenští orli přešli z posilovny do zápasů

Čtyři utkání, z toho tři na turnaji, mají za sebou extraligoví volejbalisté Kladna. V neděli uspořádají na Sletišti autogramiádu.

Bez tří reprezentantů Moníka, Zajíčka a Sobotky si zatím spíše osahávají terén, než aby utkání využívali k souhře či nácviku signálů … V minulých dnech se zúčastnili turnaje v Příbrami, kde se zápasy hrály pouze na tři sety. Orli prohráli se slovenskou Myjavou a Příbramí, výhru zaznamenali nad Rakušany. Poté o víkendu v přátelském duelu přehráli v Unhošti celek Benátek nad Jizerou 3:1. Do Benátek odjíždějí orli tento pátek na dvoudenní turnaj a v neděli se na Dnech města představí široké veřejnosti při autogramiádě u tribuny na Sletišti.

„Počet našich chyb odpovídá fázi přípravy na sezonu. Nemáme tvář a mně to vadí. Méně by mi vadilo, kdybychom hráli špatně technicky a o to více bojovali,“ komentoval výkonnost svého týmu kouč Milan Fortuník.

Základní sestava: van Haarlem, Okošanovič, Hýský, Vemič, Mikulenka, Vostárek, na liberu se hráči střídali, tým doplnili orli z béčka.

Zdroj: http://www.vasekladno.cz/sport/volejbal/10805-kladensti-orli-presli-z-posilovny-do-zapasu