Kladenští orli pokračují v přípravě. O posilách zítra

Kladenští volejbalisté zakončili sezonu čtvrtým místem a jedinou medailí je tak stříbro z Českého poháru. Ovšem světla nad jejich volejbalovými kurty v biosce či sportovní hale ještě nějaký čas nezhasnou.

Trenéři Milan Fortuník a Petr Klár sice týmu naordinovali deset dnů volna, ovšem poté v áčku pokračuje či vlastně začíná příprava na novou sezonu. Tréninky, které dvojice koučů připravila, ale zatím platí jen pro nejmladší členy mužstva a vybrané juniory.

„S mladými hráči chceme trénovat do přelomu května a června. Opory Adam Zajíček a Vladimír Sobotka čekají na sraz reprezentace, Milan Moník na skalpel, kapitán Tomáš Hýský nabírá v klidu síly a cizinci odlétli do svých domovů. V červnu dáme všem až zhruba do poloviny července volno a potom opět začne příprava pouze s mladými orly. K nim se postupně připojí cizinci. Kteří to budou kromě Vemiče, to nyní nemůžeme prozradit. Těsně před prvním extraligovým zápasem v říjnu se k nám připojí reprezentanti,“ říká Milan Fortuník. Zítra přineseme informace o plánech na posílení týmu.

Zdroj: http://www.vasekladno.cz/sport/volejbal/10197-kladensti-orli-pokracuji-v-priprave-o-posilach-zitra