Přijďte povzbudit mladé volejbalisty Kladna

Hráče Kladno volejbal cz čeká o víkendu boj na dvou frontách Českého poháru. Zajíček a spol. jak známo startují na finálovém turnaji v Kutné Hoře a nejčerstvější informace najdete v sobotu v Kladenských listech. Podstatně menší počet příznivců hry pod vysokou sítí však ví, že v sobotu a v neděli se v Kladenské sportovní hale uskuteční rovněž druhý finálový turnaj Českého poháru v kategorii starších žáků.

Rovněž v nastupující generaci se Kladeňákům velice daří a jsou druzí v tabulce. Samozřejmě, že domácího prostředí budou chtít využít k co nejlepšímu umístění. Na rozdíl od mužů bude startovat hned osm týmů, které se střetnou vzájemně mezi sebou. Bude to vedle Kladna Blue Volley Ostrava, VK České Budějovice, Lokomotiva Fosta Břeclav, SK Prosek Praha, TJ Nový Jičín, VK Pegas Znojmo a Volejbal Sokolov. Začátky jsou pokaždé v 9:00 hodin a do závěrečných bojů, které se uskuteční v březnu v Hradci Králové, postoupí šest nejlepších týmů.

Trenér Jiří Marek se potýká s absencemi některých hráčů kvůli viróze. Přesto svým svěřencům věří, že se v náročné konkurenci prosadí a kýžený postup vybojují. K dispozici by měli být Tadeáš Drozd, Adam Koudelka, Pavel Gotesman, Pavel Stužka, Daniel Demeter, Filip Brůha, Lukáš Lorenc, Vojtěch Hajník, Matyáš Herman a Ondřej Štorkán.

Zdroj: https://kladenskelisty.cz/188969/prijdte-povzbudit-mlade-volejbalisty-kladna/