S Baranovem kladenští volejbalisté smetli Prahu z palubovky

Kladenští orli porazili doma pražské Lvy 3:0 (25:20, 25:19, 25:16) a v extraligové tabulce drží kontakt s její špičkou. Publiku se představila nová tvář domácích.

Kladenští představili dlouho očekávanou posilu na účku Sergeje Baranova. Ruský obr přitom málem do Kladna dnes nedorazil. Přiletět měl už včera před půlnocí, ale ruská strana jej ze zatím pro nás neznámého důvodu držela na letišti až do rána. Na Ruzyň dorazil dnes v deset hodin dopoledne. Ubytoval se a večer šel do zápasu. A do party pod sítí zapadl náramně.

„Konečně opět hrajeme s nasazením, které jsme v našem herním projevu od nového roku postrádali. Pražané si nepřihráli a my je rozstříleli na servisu. Sergejova přítomnost mužstvu dodala jiskru, ale jeho výkon, byť nebyl špatný, se nedá hodnotit, když předtím vylezl z letadla a s týmem ještě pořádně netrénoval,“ uvedl po utkání manažer Kladna Jindřich Neumann.

Příští utkání sehrají Kladenští v sobotu na hřišti Brna.

Sestava Kladna: Vemič, Zajíček, Sobotka, Hýský, Habr, Baranov, libero Moník (Marel, Wallisch, Vostárek, Koloušek, Blažek).

Diváků: 487

Zdroj: Vaše Kladno